You are here

Age of Empires 4 nam stiže!

Slika korisnika guru's

Veselite se igrači Real time strategija, stiže nam sledeća igra iz serijala strateških igara Age of Empires! Sve ređe i ređe dobijamo nove igre ovog fenomenalnog žanra ali ove godine je franšiza AOE videla višestruko oživljavanje, prvo HD remasterima Age of Empries i Age of Empires 2 koji su dostupni putem STEAM platforme i kako se kaže, ''gvožđe se kuje dok je vruće'' odmah su nas spopali najnovijim delom igre. Na ovogodišnjem Microsoft festivalu, X019 koji se ove godine održava u Londonu, predstavljeno je mnoštvo stvari. Pa tako i novu eksluzivu za PC - ni manje, ni više - već AGE OF EMPIRES 4.

U prikazanom trejleru saznali smo da eru u kojoj će se igra odvijati, kao i prve frakcije s kojima ćete moći da igrate. Vremenski period koji nas kači je ponovno srednji vek, isto kao i u Age of Empires 2, a dva prikazana naroda u traileru su bili Englezi i Mongoli, oba naroda će biti igriva prilikom izdavanja igre kao i mnoge druge.

Datum izlaska igrice je još uvek stroga tajna , stoga je ne možemo sa Vama podeliti, ali ako bih morali nagađati smestili bismo izlazak igre negde na jesen sledeće godine.

Pogledajte kratak objavljen trailer u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=rAbI0fewc7w