You are here

BETA TEST VIKEND - COD BLACK OPS 4 !

Slika korisnika guru's

DELIMO BESPLATNE KODOVE ZA PS4 EXCLUZIVNO BETA TESTIRANJE.PRATITE VEST NA NAŠOJ FACEBOOK STRANICI!!!!!U SUBOTU DELIMO 15 KODOVA ZA VREME HAPPY HOUR-A!!!!!SAMO ISPOD POSTA U KOMENTAR UPIŠTE " BETA BOPS4 " I U INBOX ĆETE DOBITI KOD ZA PS4!!!!PRVIH 15 KOMENTARA DOBIJAJU KOD! ZATO BRZO KUCAJTE !!!!  https://www.facebook.com/gamesguru.srbija 

Počelo je prvi od dva dugoočekivana beta vikenda:Call of Duty®: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta je dostupan u celom svetu, prvo za PlayStation 4

Danas počinje prvi dugoočekivani Beta test vikend: Call of Duty®: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta za PlayStation 4 igrače, koji traje do 06.avgusta.Sledeći vikend, tacnije od 10. do 13. Avgusta COD BO4 Beta će biti dostupna i igračima koji igraju na Xbox One i PC-ju.

Igrači koji su unapred poručili igru ,mogu da učestvuju u prvom vikendu multiplayer testiranja počevši danas do ponedeljaka, 06. Avgusta. Učesnici će biti deo testiranja Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer moda kojiima čvrstu, osnovnu borbu, sa novim nivoima prilagođavanja i taktičkog igranja, nizom novih oružja, mapa i modova za ultimativno Black Ops multiplayer iskustvo. Pre zvaničnog puštanja finalne verzije igre u prodaju širom sveta 12.oktobra, Private Multiplayer Beta je važan test za igru koji će pružiti informacije za unapređenje kritičnih funkicije kao što su analitika i povratne informacije u realnom vremenu.

Beta verzija je vrlovažna za nas ,jer smo Black Ops 4 napravili za zajednicu, došli smo do kraja i igru smo pripremili za lansiranje ” izjavio je Dan Bunting Co-Studio Head, Treyarch. “Ne možemo da dočekamo da fanovi krenu da testiraju i iznesu svoje mišljenje. Tim je posvećen da napravi najbolji multiplayer ikada, želimo da nam igrači daju povratne informacije da bi lansirana igra bila što bolja.”

Raspored testiranja Multiplayer Beta je podeljen na dva vikenda:

Multiplayer Beta vikend 1:

  • petak 03.08.–ponedeljak 06.08. (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Multiplayer Beta vikend 2:

  • petak 10.08– ponedeljak 13.08. (PlayStation 4, Xbox One, PC)
  • subota 11.08 - ponedeljak 13.08. (PC samo Open Beta)

Call of Duty®: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta donosi deo punog multiplayer iskustva, sa šest mapa, nekoliko modova za igru sa šansom da se testiraju potpuno novi control modovi i prilika da se igra sa deset različitih Specijalaca koji će biti dostupni u igri prilkom lansiranja. Svaki Specijalac u Black Ops 4 ima svoje jedinstveno oružje, opremu i način igranja. Igrači mogu biti jaki kada su sami, ili razarajući ako tim radi zajedno. Beta verzija vraća epohalni Pick 10 sistem zajedno sa inovacijama u držanju oružja, načinu borbe i lečenju. Igrači imaju priliku da razviju strategiju sa svojim timom kroz taktiku, otkrivajući jedinstvene i moćne načine da kombinuju veštine Specijalaca i da nadjačaju protivnika.

Ako igrači na PlayStation 4 ne mogu da pristupe prvom vikendu testiranja Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer, imaće priliku da pristupe tokom drugog vikenda testiranja, koji je otvoren za igrače koji su unapred naručili igru u prodavnicama PlayStation4 ili Xbox One. Drugi vikend testiranja Private Multiplayer Beta počinje u petak, 10.08 u 10h PT i traje do ponedeljka 13.08 u 10h PT. Igrači koji igraju na PC imaće svoj PC Open Beta vikend koji počinje u subotu, 11.08 u 10h PT i traje do ponedeljka 13.08 u 10h PT. Neophodno je da igrači imaju Battle.net nalog.Oni koji su unapred poručili igru preko Battle.net imaće dan više – mogu da igraju sa svojim prijateljima i članovima zajednice od petka, 10.08 u 10h PT.

Igrači koji učestvuju u testiranju Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta dobiće nagrade u igri kojeće se aktivirati kada igra bude lansirana. Svi igrači će biti nagrađeni jedinstvenom prigodnom pozivnom karticom ,koja će se prikazati u igri. Igrači koji dostignu maksimalni rang tokom Beta testiranja biće nagrađeni jednim trajnim otključanim tokenom koji će otključati bilo koju stavku izmenija Create-A-Class pri lansiranju igre.

Treyarch će sakupljati informacije tokom oba vikenda testiranja Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta. Prikupljeni podaci će biti iskorišćeni da se igra fino podesi, testiraju serveri i optimizuje online igranje pre lansiranja igre u oktobru. Učesnici u testiranju Private Multiplayer Beta moći će da iznesu svoje mišljenje i da se uključe u dijalog sa timom programera na raznim lokacijama, uključujući ankete igrača i online forume, sa čestim postovima za ažuriranje Beta verzije.

U istoriji Call Of Duty igre, nastavak Black Ops je postao najigraniji deo i kulturni fenomen širom sveta. Call of Duty: Black Ops 4 poseduje žestoko, uzastopno sveobuhvatno borbeno iskustvo koje podiže lestvicu za Multiplayer mod sa većim izborom taktikei igrača. Najveća Zombi ponuda ikada sa tri puna iskustva pri lansiranju i Blackout, gde svi Black ops svetovi dolaze do izražaja u punoj borbi iskustvom likova I lokacija iz sve 4 Black Ops igre koje je jedinstvena za Black Ops.Testiranje Private Blackout Beta je planirano za septembar I datum ceuskorobitiobjavljeni.