You are here

FUTURE BY COMPUTERLAND I 8. MART!

Slika korisnika guru's

Danas u akciju smo stupili sa kolegom , u ime 8. marta i prelepih osoba nežnijeg pola koje nam omogućavaju nabavku robe potrošačima i obezbeđuju artikle istima, krenuli smo na veliki put za Beograd u obilazak koleginica koje rade u prodavnicama i koje rade kod dobavljača video igara , Computerland i Future. Bez kojih Vam mi naše usluge ne bismo mogli pružati. Opremljeni cvećem i čokoladama odlučili smo iznenaditi iste a istovremeno smo imali priliku obići prodavnicu savremene tehnike u Beogradu pod imenom ''Future'' i ukratko rečeno ostali smo bez teksta. Radnja stvorena za geekove poput nas , svaki kutak ,ugao i polica popunjena sa stvarčicama manjim i većima od kojih smo dobijali nerd gasm na svakome koraku! Od high-tech sitnica tipa kamera koje reaguju na pokrete pa preko bluetooth zvučnika ,dronova sve do električnih motora koje liče na FUTURistične ,električne varijante motora captain Amerike , imali smo čega se nagledati!

  

Prodavnica naprosto zrači pop-culture iz sebe! Lično kao veliki obožavaoc kolekcionarskih figura i kipova nisam mogao odoliti istima koji su se našli u ogromnim srazmerama. Kipovi Transformersa, Marvelovog Irona mana/Tony Starka i Star Warsovih Storm Troopera su bili samo neki od komada koji su bili izloženi javnosti. Kolega koji je više tehnički i muzički nastrojen je bio oduševljen velikim izborom visoko kvalitetnih dronova proizvodnje DJI Mavic i veoma zanimljivih USB instrumenata tipa električnih bubnjeva i klavijatura koje su u potpunosti savitljive i prenosive a spajaju se na računar veoma jednostavno putem USB konekcije i za dobijanje kvalitetnog zvuka naravno morate sebi uzeti jedan od izuzetnih JBL zvučnika koje svojim malim ekonomičnim dimenzijama i ergonomskim dizajnom je veoma mobilan a ispušta zvuk studijskog kvaliteta na terenu ,bilo gde i bilo kada! To nazivamo , imati moć pri vrhovima prstiju!

Future je definitivno raj za sve ljubitelje savremene tehnike i smatramo da bi ga svi trebali obići , možda i nađete nešto zanimljivo dosada ne viđeno, nešto što niste ni znali da postoji a kamoli da Vam je u životu potrebno! A da pritom dobijate tehničke informacije, savete i pomoć od veoma stručnog osoblja koje je tamo zaposleno! Naša preporuka definitivno stoji za samu radnju i robu koju tamo prodaju jer je jedinstvena u svakom pogledju a vredno je svake pohvale i obilaska!

Arnold PROVOKATOR Kolović