You are here

PC - IGRE

GamesGuru.rs - Kingdoms of Amalur: Reckoning - Igrica za kompjuter

Kingdoms of Amalur: Reckoning

U igri umesto klasa Amalur će ponuditi “sudbine” (destinies). Kako igrači budu trošili iskustvene poene, tako će se na granama otvarati nove podgrane. To će omogućiti ili usku specijalizaciju ili veću ravnomernu distribuciju. Vaš lik će znati ili “malo o mnogom” ili “mnogo o malom”. Neke od “sudbina”, stvorene putem hibridnog pristupa, su Battlemage, Spellsword i sl. Prvi je, pogađate, mag koji zna ponešto i o borbi, dok je drugi vrhunski mačevalac, koji svoje udarce bogati magijskim moćima. Inače, i orijentacija ka moćima veoma je ofanzivna.

800 RSD

The Last Remnant

PC verzija igre u odnosu na konzole donosi poboljšane animacije likova, i još neke sitnice koje su uticale na krajnju ocenu konzolne verzije koja se nije pokazala u najboljem svetlu.

Igrica za kompjuter.

Borderzone

Igrica BorderZone je role-playing akcija u kojoj igrač može da bira profesije po svom nahodjenju : mag ili lopov ili vojnik, nauči potrebne veštine i magije, kreira tim do pet likova i krene na put pun opasnosti i neočekivanih otkrića u ovoj zemlji punoj različitih kreatura...

Igrica za kompjuter.