You are here

PC - IGRE

Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II

 

Potpuno nova avantura u najprodavanijoj HD Star Wars igri svih vremena počinje.

Postanite neustrašivi jurišnik, pilotirajte legendarnim zvezdanim lovcem, uđite u ulogu omiljenog lika ili utabajte novi put elitnog specijalca u potpuno novoj Star Wars priči.

Svi kupci koji pre-orderuju igru, dobijaju na poklon Star Wars™ Battlefront™ II: The Last Jedi™ Heroes paket:

2.500 RSD
PC CUPHEAD (kod za elektronsku trgovinu)

PC CUPHEAD (kod za elektronsku trgovinu)

Arkadna platforma sa pucanjem koja je bazirana na izgledu crtanih filmova iz 1930ih godina. Za sada je napravila neverovatan uspeh prodajom skoro milion kopija u roku od mesec dana.

2.799 RSD
PC Dead Cells - GamesGuru

PC Dead Cells

Dead Cells vas stavlja u kontrolu nad neuspešnim alhemijskim eksperimentom pokušavajući da shvatite šta se dešava na rastućem, promenljivom i naizgled prokletom ostrvu. Teška, ali poštena borba, odgovarajuće kontrole, izazovni neprijatelji, permadeath i hitno panično izvlačenje će vam pomoći kako bi vas izbavili od problema u ovoj akcionoj igri. Doživite Roguevania koji meša međusobno povezani svet, razvodnjene staze i nesmetane veštine sa konstantnom pretnjom adrenalinske pretnje permadeath. Bez checkpoint-a. Ili pobedite finalnog šefa u jednom pokušaju ili pokušajte ponovo.

3.000 RSD
THE TECHNOMANCER

THE TECHNOMANCER

Ocekivana maloprodajna cena je podložna promeni.
 

 

2.999 RSD
SHERLOCK HOLMES: THE DEVIL'S DAUGHTER

Sherlock Holmes The Devils Daughter

Isporuka od 5-7 dana.

Ocekivana maloprodajna cena je podložna promeni.
 

2.999 RSD
MIRROR'S EDGE CATALYST

MIRROR'S EDGE CATALYST

Ocekivana maloprodajna cena je podložna promeni.

 

1.250 RSD
Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight

Isporuka od 5-7 dana.

999 RSD
GamesGuru.rs - Batman: Arkham Origins - Originalna igrica za PC

Batman Arkham Origins

Batman: Arkham Origins prikazuje nove neprijatelje, negativce koji su krenuli na Arkham City, a među njima prepoznajete sigurno Joker-a, Black Mask-a, Copperhead, Firefly-a, Deadshot-a, a u igri se pojavljuje još njih (Penguin, Mr. Freeze). Ovo je priča koja je prethodila Arkham Asylumu, kada je kriminal počeo da cveta u Gotham City-ju a Batman je tek krenuo svojim putem superheroja u borbi za pravdu.

1.000 RSD
Batman Arkham City Collectors Edition

Batman Arkham City Collector's Edition

Isporuka od  5-7 dana.

3.499 RSD
GamesGuru.rs - Star Wars The Force Unleashed 2 - Igrica za PC

Star Wars The Force Unleashed 2

The Star Wars Saga se nastavlja sa igricom Star Wars The Force Unleashed 2 - dugo očekivani nastavak, koji je najprodavaniji u istoriji The Star Wars igara širom sveta.

Star Wars The Force Unleashed 2 - u ovom izdanju Darth Vader pokušava klonirati svog bivšeg učenika, Starkilera u pokušaju da stvori Sith ratnika... Starkiler pokušava naći Džuna, a Mračni Gospodar je u potrazi Starkilera...

Odličan provod u uzbudljivim svetovima Star Wars-a!

Igrica za PC.

1.000 RSD
GamesGuru.rs - CSI New York The game - Igrica za kompjuter

CSI New York

U igri kamera iz vazduha prati panoramu Njujorka. Brzi prelaz u loše osvetljen stan, dvoje ljudi detaljno posmatraju telo klonulo za kompjuterom. Detektivka Stela Bonasera pita svog kolegu: „Šta misliš, samoubistvo?” Sa patnjom u očima Mek odgovara: „Nešto mnogo gore, ubistvo lošom igrom!”

Igrajte se sa dobro poznatim karakterima iz serije CSI!!!

Igrica za kompjuter.

 

599 RSD
Mercenaries 2: World In Flames-games guru

Mercenaries 2: World In Flames

Radnja prve igre se odvijala u Severnoj Koreji gde ste mogli da birate jednog od trojice plaćenika koje zanima samo novac i apsolutno ništa više. Da bi do toga došli, morali ste da završavate misije za razne frakcije koje su, naravno, ratovale međusobno, ali i protiv zajedničkog protivnika i sa istim ciljem: uspostavljanje dominacije nad Severnom Korejom i sprečavanje novog sukoba svetskih razmera.

800 RSD

Lost

 

Ova igrica je osnovana na dobro poznatoj seriji, Lost. Puno zabave uz tajanstvene avanture.

Igrica za kompjuter.

GamesGuru.rs - Tomb Raider: Anniversary

Tomb Raider: Anniversary

Tomb Raider: Anniversary  je mnogo više od još jednog nastavka serijala TR, nominalno osmog po redu. Njegova pojava jeste prvorazredan događaj za igračku industriju ne zbog fancy grafike ili savršene fizikalnosti u animaciji Larinih... jedrih atributa, već zato što predstavlja neoboriv dokaz da je prvi Tomb Raider  bio revolucionarna, vanvremenska igra, remek-delo idejne kreativnosti i dizajna koje i posle deset godina izgleda kao da je začeto danas.

Igra za PC.

 

500 RSD

Onimusha 3

Ako ste fan serije Onimusha ili samo želite da igrate akcionu avanturu u kojoj možete pobediti tone čudovišta sa stilom onda je ova igroca baš za Vas.

Igrica za kompjuter.

GamesGuru.rs - Prince of Persia Trilogy - Igrice za kompjuter

Prince of Persia Trilogy

Sands of Time: Za ljubitelje egzotičnih akcionih igara, naročito onih koji su uživali igrajući original. U potrazi za spasenjem, ni moja Smrt me ne može zaustaviti. Izobličen od mračnih moći magične tame, Princ je vođen da oslobodi smrtonosno zlo nad Sultanovim ogromnim kraljevstvom podpomognut zavodljivom princezom i apsolutnim moćima Pustinje Vremena , on se upušta u mučeničku avanturu da povrati uklete odaje Palate.

1.000 RSD
GamesGuru.rs - CSI Triple Pack (CSI + CSI Dark Motives + CSI Miami) - Igrice

CSI Triple Pack (CSI + CSI Dark Motives + CSI Miami)

 

Ovo pakovanje igara CSI sadrži: CSI, CSI Dark Motives i CSI Miami igrice!

Igrice za kompjuter.

799 RSD