You are here

PC - IGRE

Destiny 2

Destiny 2 AKCIJA

Svi koji preorderuju igru dobijaju na poklon Coldheart – egzotično oružije koje ispaljuje eskperimentalnu energiju velikom preciznošću.

Activision Blizzard i Bungie nam predstavljaju nastavak jedne od najboljih timskih pucačina. U septembru izlazi Destiny 2, koji će pored verzija za PS4 i Xbox One izaći i za PC.

1.000 RSD
Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight

Isporuka od 5-7 dana.

999 RSD
GamesGuru.rs - Batman: Arkham Origins - Originalna igrica za PC

Batman Arkham Origins

Batman: Arkham Origins prikazuje nove neprijatelje, negativce koji su krenuli na Arkham City, a među njima prepoznajete sigurno Joker-a, Black Mask-a, Copperhead, Firefly-a, Deadshot-a, a u igri se pojavljuje još njih (Penguin, Mr. Freeze). Ovo je priča koja je prethodila Arkham Asylumu, kada je kriminal počeo da cveta u Gotham City-ju a Batman je tek krenuo svojim putem superheroja u borbi za pravdu.

1.000 RSD
GamesGuru.rs - Lost Planet 3 - Originalna igrica za kompjuter

Lost Planet 3

Priča igrice je mnogo više fokusiranija na život jednog malog rudara, koji u snežnim pustošima planete E.D.N III otkriva tajni plan interplanetarne korporacije NEVEC da istrebi lokalnu populaciju čudovišta u želji da se dokopaju novog biološkog izvora energije.

Pošto je ova igra smeštena pre događaja orginalne igre, igrači će moći da vide jednostavniju priču (u LP2 se nije znalo “ko pije a ko plaća”) koja će moći da se svidi i onima koji nikada nisu igrali ranije delove ove franšize...

999 RSD
Crysis 3

Crysis 3

 

Ključni čovek kompanije Crytek, zaslužne za predstojeći naslov Crysis 3, Cevat Yerli, tvrdi da će upravo ova igra služiti kao benchmark najmanje dve godine nakon izlaska, i da će, u grafičkom aspektu, biti van svake konkurencije. Dakle, očekujemo nešto slično prvom delu Crysis-a, koji i dalje predstavlja izazov za priličan broj konfiguracija.

1.000 RSD
GamesGuru.rs - Kingdoms of Amalur: Reckoning - Igrica za kompjuter

Kingdoms of Amalur: Reckoning

U igri umesto klasa Amalur će ponuditi “sudbine” (destinies). Kako igrači budu trošili iskustvene poene, tako će se na granama otvarati nove podgrane. To će omogućiti ili usku specijalizaciju ili veću ravnomernu distribuciju. Vaš lik će znati ili “malo o mnogom” ili “mnogo o malom”. Neke od “sudbina”, stvorene putem hibridnog pristupa, su Battlemage, Spellsword i sl. Prvi je, pogađate, mag koji zna ponešto i o borbi, dok je drugi vrhunski mačevalac, koji svoje udarce bogati magijskim moćima. Inače, i orijentacija ka moćima veoma je ofanzivna.

800 RSD
Crysis 2

Crysis 2

Ako konzole koče razvoj PC platforme, te je, zarad tržišnog kompromisa, ovo maksimum koji Crytek može da izvuče iz trenutne tehnologije, onda nesmemo ni da se zapitamo kako bi Crysis 2 izgledao da ta ograničenja ne postoje. Sav hype oko ove igre, kao i kada je o prethodniku bilo reči, vrti se oko grafike. Ovo je opravdano i neopravdano, istovremeno.

1.000 RSD
GamesGuru.rs - Star Wars The Force Unleashed 2 - Igrica za PC

Star Wars The Force Unleashed 2

The Star Wars Saga se nastavlja sa igricom Star Wars The Force Unleashed 2 - dugo očekivani nastavak, koji je najprodavaniji u istoriji The Star Wars igara širom sveta.

Star Wars The Force Unleashed 2 - u ovom izdanju Darth Vader pokušava klonirati svog bivšeg učenika, Starkilera u pokušaju da stvori Sith ratnika... Starkiler pokušava naći Džuna, a Mračni Gospodar je u potrazi Starkilera...

Odličan provod u uzbudljivim svetovima Star Wars-a!

Igrica za PC.

1.000 RSD
Front Mission Evolved

Front Mission Evolved

Za razliku od dosadašnje tradicije strategija, ova igra će biti akcijske naravi, iz trećeg lica. Priča se odvija u 2171. godini, dakle nekih pola  veka nakon završetka Front Missiona 5, u doba kada čovečanstvo naglo pojačava istraživanje svemira izgradnjom svemirskih liftova. No, nevolje počinju kad lift građen u Severnoj Americi bude misteriozno uništen od nepoznatih sila.

599 RSD
GamesGuru.rs - CSI New York The game - Igrica za kompjuter

CSI New York

U igri kamera iz vazduha prati panoramu Njujorka. Brzi prelaz u loše osvetljen stan, dvoje ljudi detaljno posmatraju telo klonulo za kompjuterom. Detektivka Stela Bonasera pita svog kolegu: „Šta misliš, samoubistvo?” Sa patnjom u očima Mek odgovara: „Nešto mnogo gore, ubistvo lošom igrom!”

Igrajte se sa dobro poznatim karakterima iz serije CSI!!!

Igrica za kompjuter.

 

599 RSD
Mercenaries 2: World In Flames-games guru

Mercenaries 2: World In Flames

Radnja prve igre se odvijala u Severnoj Koreji gde ste mogli da birate jednog od trojice plaćenika koje zanima samo novac i apsolutno ništa više. Da bi do toga došli, morali ste da završavate misije za razne frakcije koje su, naravno, ratovale međusobno, ali i protiv zajedničkog protivnika i sa istim ciljem: uspostavljanje dominacije nad Severnom Korejom i sprečavanje novog sukoba svetskih razmera.

800 RSD
GamesGuru.rs - The Club - Igrica za kompjuter

The Club

U ulozi plaćenika u modernim dvobojima imate cilj da steknete reputaciju i poštenje podzemlja i kriminala.

Igrica za kompjuter.

600 RSD
GamesGuru.rs - Tomb Raider: Anniversary

Tomb Raider: Anniversary

Tomb Raider: Anniversary  je mnogo više od još jednog nastavka serijala TR, nominalno osmog po redu. Njegova pojava jeste prvorazredan događaj za igračku industriju ne zbog fancy grafike ili savršene fizikalnosti u animaciji Larinih... jedrih atributa, već zato što predstavlja neoboriv dokaz da je prvi Tomb Raider  bio revolucionarna, vanvremenska igra, remek-delo idejne kreativnosti i dizajna koje i posle deset godina izgleda kao da je začeto danas.

Igra za PC.

 

500 RSD
Warhammer 40000: Dawn of War GAME OF YEAR EDITION

Warhammer 40000: Dawn of War GAME OF YEAR EDITION

Warhammer 40K: Dawn of War je najnoviji i najbolji proizvod baziran na ovom setu pravila.

Ova igra je novotalasna real-time strategija, programirana i producirana od strane čuvenog Relic Entertainmenta.
Igra je zarazna kao AIDS, izazovna kao penjanje na K-2 u šorcu i atraktivna kao Klaudija Šifer namazana uljem...

Igrica za jednog igrača počinje invazijom orkške horde na Imperijalnu planetu Tartarus...

500 RSD
GamesGuru.rs - Alien Breed Trilogy - Originalne igrice za kompjuter

Alien Breed Trilogy

Kako ne bi odmah u startu bezglavo lutali, Team 17 uvodi vas u igru sa malim tutorijalom pomoću kojeg ćete se bliže upoznati sa kontrolama i kamerom. Veterani prvih Alien Breed igara, ali i oni upoznati sa nedavno izdanim Alien Swarmom, odmah će se naviknuti na dobro rešenu top-down kameru, dok će svi novi u žanru morati proći kroz kratki period privikavanja. Kada prođete prvih nekoliko soba, završava tutorial i odmah počinje akcija, no alieni koje ćete susresti na početku nisu nikakva prijetnja.

500 RSD
GamesGuru.rs - Prince of Persia Trilogy - Igrice za kompjuter

Prince of Persia Trilogy

Sands of Time: Za ljubitelje egzotičnih akcionih igara, naročito onih koji su uživali igrajući original. U potrazi za spasenjem, ni moja Smrt me ne može zaustaviti. Izobličen od mračnih moći magične tame, Princ je vođen da oslobodi smrtonosno zlo nad Sultanovim ogromnim kraljevstvom podpomognut zavodljivom princezom i apsolutnim moćima Pustinje Vremena , on se upušta u mučeničku avanturu da povrati uklete odaje Palate.

1.000 RSD
GamesGuru.rs - CSI Triple Pack (CSI + CSI Dark Motives + CSI Miami) - Igrice

CSI Triple Pack (CSI + CSI Dark Motives + CSI Miami)

 

Ovo pakovanje igara CSI sadrži: CSI, CSI Dark Motives i CSI Miami igrice!

Igrice za kompjuter.

799 RSD
GamesGuru.rs - XIII Century: Death or Glory - Igrica za kompjuter

XIII Century: Death or Glory

Igrica XIII Century: Death or Glory prilično dobro predstavlja svoj žanr i donosi zvuk strela i ukrštenih mačeva na naš kompjuter.

Igrica se bazira na stvarnim događajima i ratovima. Tako ćete moći boriti u poznatim tarovima i pratiti ishode svojih borbi. Igra izgledaja odlično, pokazuje detaljno sve jedinice, a najveće značenje ima izgled terena na kojem ćete se boriti...
 

Igrica za kompjuter.

600 RSD

Stranice