You are here

Novosti

Nedelju dana do šampionata!

Ušli smo u zadnju nedelju za prijavu na takmičenje FIFA 17 , kako bi saznali, ko će biti šampion G-Play  E-Sport kluba.Nadamo se da će biti ista atmosfera kao i prošli put, a što ne bi bilo!Za sve to će se potrudi organizatori ,koji će spremiti uslove za pravi fudbalski spektakl.Prijavu možete obaviti preko mail-a, koji se nalazi pod G-Play opcijom, pritiskom na Takmičenja.I što je još zanimljivo, da pored pojedinačne igre  1 na 1, moći ćete se prijaviti i na timski, 2 protiv 2 ! Ova opcija u sebi nosi dodatni adrenalin, tako da očekujemo super co-op kombinacije , trikove i rešenja.Ostaje samo da malo klikćete po gamesguru.rs sajtu, date par podataka potrebnu za registraciju, e eto vas kod nas!

Srdačno vas očekujemo!

Gamesguru Football Team

E-Sport : Mortal Kombat X turnir u G-Play igraonici u Subotici!

U subotu 13.05.2017 godine u Subotici, u prostoriji G-Play igraonice, u organizaciji GameGuru održan je prvi Mortal Kombat X turnir na PS4 Pro konzolama. Sa 20 prijavljenih takmičara i sa navijačima atmosfera je bila odlična!

Sledi recap događaja i opis za one koji su propustili priliku da prisustvuju:

I UNCHARTED: THE LOST LEGACY IZLAZI…

Uncharted: The Lost Legacy dolazi kao ekskluziva PlayStationa 4, a nadamo se da ćemo u njoj uživati na leto.

Uncharted: The Lost Legacy dolazi kao ekskluziva PlayStationa 4, a nadamo se da ćemo u njoj uživati na leto.

Prezentacija i promocija G-Play PS4/XB1 igraonice

U izložbenom prostoru GamesGuru prodavnice u Subotu 08.04.2017. od 14h pa dok se ne izigramo ;) na adresi Atile Jožefa 24 u Subotici, organizovaćemo prezentaciju i promociju G-play PS4/XB1 igraonice.

U sklopu prezentacije i promocije G-play PS4/XB1 igraonice će te moći da sami testirate svoje sposobnosti na najnovijim konzolama, da se učlanite i postanete pravi GamesGuru.

PREZENTACIJA 2017 / TERMÉKBEMUTATÓ 2017

U izložbenom prostoru Gamesguru prodavnice organizovana je promocija konzola nove generacije, održano je informativno veče , gde smo posetioce upoznali sa karakteristikama i mogućnostima novih uređaja.Posle prezentacije opreme i dodataka, prisutni su se sami mogli uveriti u mogućnosti i snagu novih konzola, koristeći ih sa full opremom.Veče je proteklo u sjajnom društvu, a za ambijent i opremu smo zahvalni Bethlen Gábor Fondaciji, koja sa svojom donacijom pomogla da se ovo dešavanje omogući.

SRBIJA UVODI POREZ OD 20% NA STEAM IGRE!

U 10 zemalja, među kojima je i Srbija, Steam uvodi dodatni porez na kupovinu igara sa ovog servisa!

Ovu nama tužnu vest  je saopštio svojim partnerima putem e-maila u kojem se navodi i da će u narednim mesecima sledeće zemlje početi da plaćaju dodatni porez:

Od marta 2017:
Švajcarska 8%
Južna Koreja 10%
Japan 8%
Novi Zeland 15%
Island 24%
Južna Afrika 14%
Indija 15%

Od aprila 2017: Srbija 20%

Od maja 2017: Tajvan 5%

Od jula 2017: Australija 10%

Valve je za sada dao listu samo ovih deset zemalja, a ne isključuju opciju da će se spisku pridružiti i nove zemlje, ali se čini da novi porezi hvataju samo zemlje van Evropske Unije i Severne Amerike.>

HAJDE DA BESPLATNO ISPROBAMO TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS

Najnoviji uradak Ubisofta koji se pravio i u beogradskom Ubisoft studiju je smešten u otvorenim prostranstvima na kojima možete da vozite čak i traktore. Masovne trke poljoprivrednih mašina kombinovane sa žestokom pucanjavom počinju sledeće nedelje jer stiže nam otvorena beta!

Ghost Recon Wildlands takođe je poznat kao nova avantura franšize Tom Clancy u otvorenom svetu će da dobije otvorenu betu 23. februara. Svi zainteresirani moći će uživati u igri do 27. februara, što znači da imate sasvim dosta vremena za rat sa kartelima.

Šta god odlučili, pred vama su bespuća puna avanture, izazova i traktora koja će iz vas izvući porive za uništavanje droge gde god ona bila.

PRVA PROMOCIJA / ELSŐ BEMUTATKOZÁS

U saradnji sa Studentskom organizacijom Ekonomskog Fakulteta uspešno smo organizovali veče zabave i takmičenja , gde su više timova odmerili snage u virtualnom fudbalskom  svetu, uz bodrenje i navijanje za omiljene timove.Prva tri plasirana tima dobili su priznanja i poklone.O idućim takmičenjima i saradni oko organizacije, Gamesguru će se potruditi, da učestvuje u organizaciji, zahvaljujući donaciji i pomoći  Bethlen Gábor Fondacije.

LOKAL U PRIPREMI

Poštovani kupci,

Lokal (prodavnica)  GamesGuru na adresi Atile Jožefa 24 u Subotici će biti u pripremi od 02.02.-19.02.2017. godine i biće zatvorena, ali WEB SHOP ostaje AKTIVAN.

Slobodno možete poručivati i porudžbine će Vam biti isporučene na vašu kućnu adresu.

Pripremamo IZNENAĐENJE  u lokalu ZA VAS :)

Za sve informacije pozovite broj telefona 063/754-64-18​

SAZNAJEMO ŠTA DONOSI PRVI DLC ZA BATTLEFIELD 1

Prvi u nizu od 4 DLC ekspanzije za Battlefield 1 o kojima smo već pisali, They Shall Not Pass, danas je dobio precizniju formu u našim očima, pošto je EA objavio šta tačno ova ekspanzija donosi.

Pored francuske vojske(konačno) koja je već ranije najavljena, dobijamo i nove mape, i saznajemo detalje o četiri od njih:

Stranice