You are here

Novosti

GG LIVE - Uživo iz baze sveta videoigara i zabave!

Slika korisnika guru's

Ne bi mi bili Gamesguru,da nemamo uvek nešto novo da vam pružimo.Ovog puta smo se dogovorili sa momcima, da se približimo još više našim kupcima i pratiocima, i to iskoristeći tehniku što nam je bilo pri ruci, napravili smo uključivanje uživo iz naše prodavnice iz Subotice.Posle prve treme, kao kod svakog upoznavanja, naš Guru je polako počeo da se oseća komotnije ispred kamere i počeo je da melje kao i uobičajno.Ali ko nije bio prisutan , da ukratko objasnimo šta se dešava.Nedeljnom jednom se uključujemo uživo iz prodavnice i sama emisija, da nazovemo tako,sastoji se iz dva dela.Prvi deo je uglavnom o nekim novitetima, proizvodima ili našim uslugama i povoljnostima, a drugi deo je blic kupovina , odnosno na ograničeno vreme jedan vredan proizvod će imati extra povoljnu cenu , ali samo za vreme uključivanja, odnosno dok ne istekne vreme na satu, koji označava trajanje akcije.Kupovina

G-CARD : ZARADI KUPUJUĆI!...ALI KAKO?

Slika korisnika guru's

Dragi naši gejmeri!Posle letnjeg raspusta i odmora, došlo je vreme da se pripremimo za dolazeću sezonu novih igara, konzola i svega lepoga što su najavili do kraja godine.Ukoliko bude pola toga ostvareno , što se provlači kroz mainstream medije, kraj 2020.godine će biti jedan od najočekivanih u gejming svetu unazad više godina.

OTKAZAN MK11 PRO TURNIR!!!!ELMARAD AZ MK11 PRO VERSENY!!!!!!!

Slika korisnika guru's

Dragi naši verni pratioci!Uprkos svim naporima i ulaganom trudu, zbog obaveza profesionalnih takmičara iz regiona i šire, sa velikom tugom morali smo doneti odluku, da zbog kvaliteta i samog renomea zvanja Pro Championship , otkažemo održavanje samog Pro Turnira za vreme 2.CGL festivala.Svi takmičari, koji su se već prijavili i uplatili kotizaciju, biće im vraćen novac.Ali da ne bude sve tako tužno i beznadežno, imaćemo odlično takmičenje Mortal Kombat u klasi Casual MK11, odnosno amateri i semi-pro kategorije, tako da vas sve pozivamo, da se prijavite na taj turnir, jer ćemo zbog nedostatka Pro kategorije, malo više "nabudžiti" ovo takmičenje.Link za prijavu je sledeći:

http://www.gamesguru.rs/izaberite-jezik-choose-language-0

Još par dana i krećemooooooooo!!!!!!

Ma kakvi black friday!

Slika korisnika guru's

BLACK FRIDAY?! MA KAKVI BLACK FRIDAY!

U poslednje vreme svi smo se navikli na dane posvećenim velikim popustima, Black Friday, Green Monday i svakakve bakrače... Mislite da ste videli velike popuste, onda još očito niste videli naše enormne popuste i akcijske ponude koje će biti dostupne na 2. CGL-u 30. Nov i 01. Dec!
Uz svaku kupljenu ulaznicu prilikom ulaska na manifestaciju dobija se kartica na koju skupljate specijalne nalepnice tako što obilazite i učestvujete u zabavnim aktivnostima koje smo za Vas pripremili i posećujete naše izlagače. Kad se sve nalepnice skupe sa popunjenom karticom se upućujete ka našem prodajnom štandu gde Vas očekuju ponude tipa:

PS4 slim konzole sa 1TB HDD i igrom od 49.990,00rsd sniženo na 39.990,00rsd

Uz svaku kupljenu konzolu dodatni popust na kontrolere do 50%!

Video igrice snižene do 15%!

Age of Empires 4 nam stiže!

Slika korisnika guru's

Veselite se igrači Real time strategija, stiže nam sledeća igra iz serijala strateških igara Age of Empires! Sve ređe i ređe dobijamo nove igre ovog fenomenalnog žanra ali ove godine je franšiza AOE videla višestruko oživljavanje, prvo HD remasterima Age of Empries i Age of Empires 2 koji su dostupni putem STEAM platforme i kako se kaže, ''gvožđe se kuje dok je vruće'' odmah su nas spopali najnovijim delom igre. Na ovogodišnjem Microsoft festivalu, X019 koji se ove godine održava u Londonu, predstavljeno je mnoštvo stvari. Pa tako i novu eksluzivu za PC - ni manje, ni više - već AGE OF EMPIRES 4.

Dan otvorenih vrata u školi Gaminga!

Slika korisnika guru's

Održaće se po drugi put otvorena vrata u Games Guru, školi posvećenoj igračima koji žele svoje znanje i veštine video igara podići na sledeći stepen, na stepen ''pro gaminga'' ,zajedno sa nama dođite do vrha e-sporta!
U subotu 19.10. od 9:30 do 14:00, nemojte propustiti priliku da se upoznate sa nama i da upoznate Gaming školu!
Svim zainteresovanim osobama koje se odluče pridružiti školi gaminga sleduje popust od 20% na prvih mesec dana.

Kratko o strukturi same gaming škole i rasporeda učenja gradiva možete videti na sledećem linku:

http://www.gamesguru.rs/gaming-skola

Izbor lepotice gaming sveta!

Slika korisnika guru's

Prijavi se za titulu Miss CGL!

Pokaži se i osvoji srce publike !

Mesto:
2. CGL Gaming festival

24000 Subotica, Srbija
Nepker , Mađarski kulturni centar
Trg Košuta Lajoša br. 4

Spremamo se za 2.CGL šampionat! A ti?

Slika korisnika guru's

Pozdrav svim ljubiteljima digitalne tehnologije i video igara!Definitivno se zahuktavaju pripreme za 2.Console Game League šampionat 2019 , koja će se održati u Subotici 30.novembra i 1.decembra.Pripremaju se pojedinci, vikend igrači i pravi profesionalci, kako bi se odlučila sudbina titule prvaka Srbije Mortal Kombat 11 naslova na Playstation 4 platformi.Pored pojedinačnih treninga i vežbe kasno u noć, pripremaju se i esport timovi, jedna od njih je i GPlay iz Subotice, gde se tim zajedno priprema za veliki okršaj sa pro igračima iz zemlje i regiona, kako bi se odmerili snage i veštine u ovom borilačkom

Zabava za celu porodicu ,samo na 2. CGL-u!

Slika korisnika guru's

Pripreme za najuzbudljiviju gaming i informatičko - tehničku manifestaciju u Vojvodini su u toku! Mimo spektakularne pozornice, osvetljenja, ozvučenja i grandioznog glavnog eventa takmičenja u Mortal Kombat 11, Vas i Vašu porodicu očekuje veliki broj igara i mnoštvo zabave!

Stranice