You are here

Novosti

Takmičenje : Mortal Kombat X 20.07.2017 NA PS 4 PRO Thalia Café

Slika korisnika guru's

U Četvrtak 20.07.2017. u 20:30 h Gamesguru D.o.o organizuje takmičenje MORTAL KOMBAT X na Playstation 4 Pro konzoli na velikom projektoru u Thalia Café !

Prijavi se i ti , kako bi mogao odmeriti znanje i veštinu sa ostalim takmičarima! Radi registracije igrača , javi se još danas!

Prva tri mesta nagrađujemo!

Učesće za jednu osobu je cena samo jednog pića : 250 rsd

Letnje radno vreme!

Slika korisnika guru's

Dragi prijatelji i verni gejmeri! 

Pošto ste svi uzeli godišnji odmor i otišli na Halkidiki, Morahalom , na bazen u Dudovu šumu ,zagrlili ste klimu u ovoj letnjoj žegi,ili samo izbegavate vrućinu, odlučili smo da za leto u periodu od 01.07.- 01.09.2017 radimo u dvokratnom radnom vremenu,(PON-PET 10-14 i 18-21 SUBOTA 10-14) da izbegnemo popodnevnu pustinjsku klimu, i da se prilagodimo Vašim potrebama.

Naravno, webshop stoji na raspolaganju 0-24h ,gde možete da nas kontaktirate u bilo koje vreme. 

XBOX ONE X JE KONAČNO IME ZA PROJECT SCORPIO

Slika korisnika guru's

 

Odmah na startu Xbox E3 2017 konferencije, prikazan je novi Xbox. Prošle godine je najavljen pod imenom Project Scorpio a sada smo dobili i zvanično ime, Xbox One X.

Xbox One X je kao što je i očekivano, odgovor na PlayStation 4 Pro. Ne predstavlja početak nove generacije, sve vaše Xbox One igre i oprema će biti upotrebljivi na novoj konzoli, samo će izgledati i raditi bolje. Ovo je najmanji Xbox, nekako su uspeli da vrhunski hardver spakuju u dimenzije još manje nego Xbox One S.

KOMPLETNA LISTA TEKKEN 7 BORACA

Slika korisnika guru's

Dugo iščekivana igra Tekken 7 već kuca na vrata i sa sobom donosi prepoznatljivu listu boraca. U samom naslovu se nalazi 36 karaktera, od kojih je svaki poseban po svom stilu borbe. Dobro poznato je 26 boraca jer su se već pojavljivali u Tekken serijalu, dok preostalih 10 su potpuno novi. Ovako veliki broj karaktera će pomoći da kod igrača ne dođe do zasićenja samom igrom.

FIFA 17 TURNIR

Slika korisnika guru's
U Subotu 10.06.2017. u 17h organizovaćemo turnir u fudbalu FIFA 17 na najnovijoj Playstation 4 Pro konzoli u prostoriji Gamesguru Doo na adresi Atile Jožefa 24! Prijavi se i ti , kako bi mogao odmeriti znanje i veštinu sa ostalim takmičarima! Radi žreba i registracije igrača , javi se još danas!Prva tri mesta nagraujemo!

Nedelju dana do šampionata!

Slika korisnika guru's

Ušli smo u zadnju nedelju za prijavu na takmičenje FIFA 17 , kako bi saznali, ko će biti šampion G-Play  E-Sport kluba.Nadamo se da će biti ista atmosfera kao i prošli put, a što ne bi bilo!Za sve to će se potrudi organizatori ,koji će spremiti uslove za pravi fudbalski spektakl.Prijavu možete obaviti preko mail-a, koji se nalazi pod G-Play opcijom, pritiskom na Takmičenja.I što je još zanimljivo, da pored pojedinačne igre  1 na 1, moći ćete se prijaviti i na timski, 2 protiv 2 ! Ova opcija u sebi nosi dodatni adrenalin, tako da očekujemo super co-op kombinacije , trikove i rešenja.Ostaje samo da malo klikćete po gamesguru.rs sajtu, date par podataka potrebnu za registraciju, e eto vas kod nas!

Srdačno vas očekujemo!

Gamesguru Football Team

E-Sport : Mortal Kombat X turnir u G-Play igraonici u Subotici!

Slika korisnika guru's

U subotu 13.05.2017 godine u Subotici, u prostoriji G-Play igraonice, u organizaciji GameGuru održan je prvi Mortal Kombat X turnir na PS4 Pro konzolama. Sa 20 prijavljenih takmičara i sa navijačima atmosfera je bila odlična!

Sledi recap događaja i opis za one koji su propustili priliku da prisustvuju:

I UNCHARTED: THE LOST LEGACY IZLAZI…

Slika korisnika guru's

Uncharted: The Lost Legacy dolazi kao ekskluziva PlayStationa 4, a nadamo se da ćemo u njoj uživati na leto.

Uncharted: The Lost Legacy dolazi kao ekskluziva PlayStationa 4, a nadamo se da ćemo u njoj uživati na leto.

Prezentacija i promocija G-Play PS4/XB1 igraonice

Slika korisnika guru's

U izložbenom prostoru GamesGuru prodavnice u Subotu 08.04.2017. od 14h pa dok se ne izigramo ;) na adresi Atile Jožefa 24 u Subotici, organizovaćemo prezentaciju i promociju G-play PS4/XB1 igraonice.

U sklopu prezentacije i promocije G-play PS4/XB1 igraonice će te moći da sami testirate svoje sposobnosti na najnovijim konzolama, da se učlanite i postanete pravi GamesGuru.

PREZENTACIJA 2017 / TERMÉKBEMUTATÓ 2017

Slika korisnika guru's

U izložbenom prostoru Gamesguru prodavnice organizovana je promocija konzola nove generacije, održano je informativno veče , gde smo posetioce upoznali sa karakteristikama i mogućnostima novih uređaja.Posle prezentacije opreme i dodataka, prisutni su se sami mogli uveriti u mogućnosti i snagu novih konzola, koristeći ih sa full opremom.Veče je proteklo u sjajnom društvu, a za ambijent i opremu smo zahvalni Bethlen Gábor Fondaciji, koja sa svojom donacijom pomogla da se ovo dešavanje omogući.

Stranice