You are here

Novosti

OTKAZAN MK11 PRO TURNIR!!!!ELMARAD AZ MK11 PRO VERSENY!!!!!!!

Slika korisnika guru's

Dragi naši verni pratioci!Uprkos svim naporima i ulaganom trudu, zbog obaveza profesionalnih takmičara iz regiona i šire, sa velikom tugom morali smo doneti odluku, da zbog kvaliteta i samog renomea zvanja Pro Championship , otkažemo održavanje samog Pro Turnira za vreme 2.CGL festivala.Svi takmičari, koji su se već prijavili i uplatili kotizaciju, biće im vraćen novac.Ali da ne bude sve tako tužno i beznadežno, imaćemo odlično takmičenje Mortal Kombat u klasi Casual MK11, odnosno amateri i semi-pro kategorije, tako da vas sve pozivamo, da se prijavite na taj turnir, jer ćemo zbog nedostatka Pro kategorije, malo više "nabudžiti" ovo takmičenje.Link za prijavu je sledeći:

http://www.gamesguru.rs/izaberite-jezik-choose-language-0

Još par dana i krećemooooooooo!!!!!!

Ma kakvi black friday!

Slika korisnika guru's

BLACK FRIDAY?! MA KAKVI BLACK FRIDAY!

U poslednje vreme svi smo se navikli na dane posvećenim velikim popustima, Black Friday, Green Monday i svakakve bakrače... Mislite da ste videli velike popuste, onda još očito niste videli naše enormne popuste i akcijske ponude koje će biti dostupne na 2. CGL-u 30. Nov i 01. Dec!
Uz svaku kupljenu ulaznicu prilikom ulaska na manifestaciju dobija se kartica na koju skupljate specijalne nalepnice tako što obilazite i učestvujete u zabavnim aktivnostima koje smo za Vas pripremili i posećujete naše izlagače. Kad se sve nalepnice skupe sa popunjenom karticom se upućujete ka našem prodajnom štandu gde Vas očekuju ponude tipa:

PS4 slim konzole sa 1TB HDD i igrom od 49.990,00rsd sniženo na 39.990,00rsd

Uz svaku kupljenu konzolu dodatni popust na kontrolere do 50%!

Video igrice snižene do 15%!

Age of Empires 4 nam stiže!

Slika korisnika guru's

Veselite se igrači Real time strategija, stiže nam sledeća igra iz serijala strateških igara Age of Empires! Sve ređe i ređe dobijamo nove igre ovog fenomenalnog žanra ali ove godine je franšiza AOE videla višestruko oživljavanje, prvo HD remasterima Age of Empries i Age of Empires 2 koji su dostupni putem STEAM platforme i kako se kaže, ''gvožđe se kuje dok je vruće'' odmah su nas spopali najnovijim delom igre. Na ovogodišnjem Microsoft festivalu, X019 koji se ove godine održava u Londonu, predstavljeno je mnoštvo stvari. Pa tako i novu eksluzivu za PC - ni manje, ni više - već AGE OF EMPIRES 4.

Dan otvorenih vrata u školi Gaminga!

Slika korisnika guru's

Održaće se po drugi put otvorena vrata u Games Guru, školi posvećenoj igračima koji žele svoje znanje i veštine video igara podići na sledeći stepen, na stepen ''pro gaminga'' ,zajedno sa nama dođite do vrha e-sporta!
U subotu 19.10. od 9:30 do 14:00, nemojte propustiti priliku da se upoznate sa nama i da upoznate Gaming školu!
Svim zainteresovanim osobama koje se odluče pridružiti školi gaminga sleduje popust od 20% na prvih mesec dana.

Kratko o strukturi same gaming škole i rasporeda učenja gradiva možete videti na sledećem linku:

http://www.gamesguru.rs/gaming-skola

Izbor lepotice gaming sveta!

Slika korisnika guru's

Prijavi se za titulu Miss CGL!

Pokaži se i osvoji srce publike !

Mesto:
2. CGL Gaming festival

24000 Subotica, Srbija
Nepker , Mađarski kulturni centar
Trg Košuta Lajoša br. 4

Spremamo se za 2.CGL šampionat! A ti?

Slika korisnika guru's

Pozdrav svim ljubiteljima digitalne tehnologije i video igara!Definitivno se zahuktavaju pripreme za 2.Console Game League šampionat 2019 , koja će se održati u Subotici 30.novembra i 1.decembra.Pripremaju se pojedinci, vikend igrači i pravi profesionalci, kako bi se odlučila sudbina titule prvaka Srbije Mortal Kombat 11 naslova na Playstation 4 platformi.Pored pojedinačnih treninga i vežbe kasno u noć, pripremaju se i esport timovi, jedna od njih je i GPlay iz Subotice, gde se tim zajedno priprema za veliki okršaj sa pro igračima iz zemlje i regiona, kako bi se odmerili snage i veštine u ovom borilačkom

Zabava za celu porodicu ,samo na 2. CGL-u!

Slika korisnika guru's

Pripreme za najuzbudljiviju gaming i informatičko - tehničku manifestaciju u Vojvodini su u toku! Mimo spektakularne pozornice, osvetljenja, ozvučenja i grandioznog glavnog eventa takmičenja u Mortal Kombat 11, Vas i Vašu porodicu očekuje veliki broj igara i mnoštvo zabave!

VR Corner samo na 2. CGL-u! ZABAVA ZA SVE!

Slika korisnika guru's

Sony Playstation VR uređaj nudi Vam iskustvo i zabavu kakvu još niste doživeli! Ukoliko se odlučite pridružiti nam se na 2. Console Game League organizovan u Subotici 30. novembra i 1. decembra , imaćete prilike probati VR (virtual reality) uređaj i sami. Takođe u sklopu manifestacije će biti organizovane igre za publiku u kojima ćete imati Vi i Vaša deca prilike učestvovati! Osvojite nagrade igrajući se sa Sonijevom najnovijom periferijom. Trke, pucačine, mozgalice, igre spretnosti i mnoge druge Vas očekuju na 2. CGL-u!

 

    
 

NOVO U PONUDI!

Slika korisnika guru's

Novo u ponudi već od danas, iznenadi svoje najbliže ili sebe sa novom Playstation 4 slim konzolom, sa 1tb skladišnog prostora i najnovijim naslovom iz sveta fudbala Fifa 2020 sada po neverovatnoj ceni od 49.990rsd! Ukoliko planiraš sa ekipom žurku onda u preporuci samo za tebe imamo Playstation 4 slim konzolu sa 1tb skladišnog prostora, Fifom 2020 i jednim dodatnim DualShock 4 joypadom već za 52.990,00rsd! Ugrabi svoj primerak što pre, zalihe su ograničene!

Stranice