You are here

Da li ste spremni za nove avanture i igricu sledeće generacije?

Jedan od najdužih i najpopularnijih serijala pojavljuje se sada i u verziji sa novim preradjenim karakteristikama, novom mehanikom igre i oštrijim mačevima. Radi se o potpuno novom poglavlju u dvadeset godina dugoj evoluciji Princa heroja. Izrada je poverena najboljem i najpoznatijem Ubisoftovom studiju u Montrealu koji je radio i na igrama iz prethodne trilogije - Prince of Persia Sands of Time trilogy.

Razvojni tim je bio inspirisan persijskim mitovim i legendama tako da glavnog aktera igre u početku ne zatičemo u ulozi plemenitog Princa. On je sasvim normalna osoba, avanturista, skitnica koji vraćajući se iz jedne od svojih brojnih avantura biva uhvaćen u peščanu oluju a onda se iznenada obreo u jednom vrtu, mističnoj bašti, u centru koje dominira Drvo života. Stiže tačno na vreme da prisustvuje uništenju drveta i oslobadjanju Ahrimana, Boga tame. Zadatak Princa je da spreči širenje misteriozne mračne materije –Korupcije i zaustavi Ahrimana, a svetu donese mir i blagostanje.
Princu se pridružuje i prati ga gotovo celim tokom igre Elika koja poseduje magijske sposobnosti. Poslednji je potomak drevnih Ahurasa, ratnika zaduženih da čuvaju Drvo života, u toku igre pruža Princu informacije, pomaže u borbama protiv neprijatelja i rešavanju mnogih zagonetki. Njena uloga je da bude potporni akter u okruženjima kao što su litice, kanjoni i tvrdjave.
• Podjite sa novim Princem u nepoznate avanture koristeći novi vizuelni stil, ilustrativni, koji je u stvari mešavina realistične i cel-shaded grafike.
• Upotrebite mač protiv neprijatelja, posebnu kandžu na Prinčevoj levoj ruci koja će vam pomoću u spuštanju niz zidove sa velikih visina.
Prince of Persia je open world igra, što znači da igraču nije striktno predodredjen redosled zadataka.

Igrica za kompjuter.

SISTEM: 

*Supported OS: Windows XP/Windows Vista
*Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
*RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
*Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
*Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
*DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
*DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
*Hard Drive Space: 8 GB

PEGI rating: 
12
Datum izlaska: 
2. 12. 2008.
GamesGuru.rs - Prince of Persia - Igrica za kompjuter
GamesGuru.rs - Prince of Persia - Igrica za kompjuter
GamesGuru.rs - Prince of Persia - Igrica za kompjuter
GamesGuru.rs - Prince of Persia - Igrica za kompjuter
GamesGuru.rs - Prince of Persia - Igrica za kompjuter
GamesGuru.rs - Prince of Persia - Igrica za kompjuter

Slični proizvodi