You are here

GamesGuru.rs - Borderlands - Igrica za kompjuter

Borderlands Goty

Cena:1.000,00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru, za infomacije pozovite 063/7546418
Šifra:
019954

Posle 3 godine produkcije tim Gearbox Software iz Texas-a je najzad uspeo da izbaci na tržiste igru Borderlands, zanimljiv mix između timske FPS igre i RPG žanra.

U igri mozete kontrolisati 4 klase:

- SOLDIER Roland može sva oružija dobro da savlada i da se fokusira u tri skill tree-a "Pesadija" (povećanje ubojitosti njegovih pušaka i sačmarica), "Podrška" (koji daje Area of Effect poboljšanja za celu družinu) i "Bolničar" (za lečenje samog sebe i družine).

-BERSERKER Brick je zadužen za prvi red u bitkama. Ima dosta healtha i jake udarce. Njegovi skill tree-ovi su "Brawler" (poboljšava borbu prsa u prsa), "Tank" (daje velike bonuse za HP, Shield) i "Blaster" (koji se fokusira na eksplozivna oružija kao i na zaštitu od njih).

-SIREN Lilith poseduje magične moći teleportacije, nevidljivosti i upotrebe elementalnih napada. Njeni Skill Tree-ovi su "Controller" (teleportacija, i bonusi vezani oko nje), "Elemental" (koji joj daju Fire, Shock, Corrosive i Explosive Damage bonuse na oružija) i "Assassin" (koji povećavaju Critical Damage na oružijima i melee napadima).

-HUNTER Mordecai je expert u borbi na daljinu sa snajperima kao i sa malim pištoljima (pogotovo revolverima). On se može dodatno fokusirati na "Sniper", "Rogue" (koji dodaje bonuse njegovom krvoločnom kućnom ljubimcu - sokolu zvanom Bloodwing) i "Gunslinger" Skill Tree-ovima.

Sve u svemu igra odlično izgleda, radiće fino na skoro svim konfiguracijama, a ako imate sa kime da igrate zabava vam je skoro zagarantovana.

Igrica za kompjuter.

SISTEM: 

*2.4 GHz Pentium 4 Procesor

*NVIDIA Geforce 8600 GS ili ATI Radeon X850 Series graficka kartica

*DVD disk drajv

*8 GB mesta na Hard Disku
 

PEGI rating: 
18
Datum izlaska: 
10/12/2010
Borderlands
Borderlands
Borderlands
Borderlands
Borderlands
Borderlands

Slični proizvodi