You are here

GamesGuru.rs - Call of Duty: Modern Warfare 3 - Igrica za kompjuter

Call of Duty: Modern Warfare 3

Cena:1.499,00 RSD
Šifra:
013609

Call of Duty serija je i simbol kvalitetnog multiplayer-a. Popularni Spec Ops kooperativni mod iz Modern Warfare 2 vraća se i u nastavku. Ovoga puta reč je o sve popularnijem survival modu u coop igrama.

Dva igrača ujedinjena su u cilju preživljavanja što više neprijateljskih talasa. Ubistvom protivnika zarađuju se poeni, koji se poput novca, troše za kupovinu municije, novog oružija ili za pozivanje podrške. Posle svakog talasa sledi kratka pauza, koja daje dovoljno vremena igračima da obnove svoje resurse i da se dogovore oko taktike.

Igrači u igri Call of Duty: Modern Warfare 3, za vreme prvog talasa imaju samo pištolje. Nekoliko slabih protivnika poseduju samo sačmare. Kako vreme prolazi tako su protivnici sve opremljeniji (ali i igrači), po pitanju oružija, municije, pancira i sl. Velika pretnja su i psi, koji vremenom nose eksploziv vezan za telo.

Sem kupovine municije i oružija, dostupni su i turret-i, koji su veoma važan strateški element i mogu biti od pomoći ako se pozicioniraju na pravi način. Postoje i nagazne mine, a najatraktivnija opcija je podrška iz helihoptera, kada se AI prijateljske snage spuste među napadače.

 

Igrica za kompjuter.

SISTEM: 

*Processor: Pentium Core2Duo E5500 2.8GHz or AMD Phenom II X2 550 equivalent.

*Graphics Card:  Nvidia GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with at least 512MB video memory.

*RAM: 4 GB for Vista/7 , 3GB for XP.

*Hard Disk Space - 12 GB

*DirectX - 9 or better.

*Operating System: Windows 7, XP or Vista.

PEGI rating: 
18
Datum izlaska: 
11. 11. 2011.
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3

Slični proizvodi