You are here

PSN PLUS PRETPLATA ZA PS4 I PS3 1 MESEC HUN NALOG -GamesGuru

Učlanite se u PS Plus

Želite da ostvarite najpovoljniju pretplatu? Učlanite se u PlayStation Plus i ostvarićete najbolju moguću vrednost u ovom cenovnom rangu – dobićete brojne pogodnosti.

Pogodnosti PSN Plus Membership pretplate:

  • PS4 online igranje s više igrača za sve najpopularnije i najbolje igre

  • 6 PS4 igara za preuzimanje/download– to su dve full igre mesečno bez dodatnih naknada

  • Ekskluzivni popusti u PlayStation Storeu tokom cele godine.

  • Redovni online gaming događaji namenjeni samo članovima PS Plusa

  • 10GB Cloud Storage – 10 gigabajta virtualnog prostora za game save pozicije i slično

  • Share the Fun – podelite zabavu, pozovite prijatelje da vam se pridruže u Vašim igrama čak i ako ih nemaju, uz pomoć Share Play-a.

Ono osnovno što motiviše ljude da plaćaju pretplatu je multiplejer – dakle PS Plus je NEOPHODAN ZA MULTIPLAYER IGRANJE NA PS4 KONZOLAMA!

Svakog meseca imate na raspolaganju 10 BESPLATNIH igara koje možete da skinete na svoju konzolu i igrate (od toga su bar dve za PS4). A po 3 igre se menjaju, da, svakog meseca po 3 igre „odu“, i 3 druge „uskaču“ umesto njih… naravno, ove igre su aktivne samo dok je aktivna i PS+ pretplata. Ako ti istekne PS+ pretplata, igre se deaktiviraju, ali onog trenutka kad je ponovo platite, one se ponovo aktiviraju, bez obzira što ih više nema u ponudi (ako su u međuvremenu skinute). Igre koje kupite su stalno aktivne. Uz  PS+ pretplatu, imate stalno dodatne popuste na redovne cene.

SISTEM: 

PlayStation 3 i PlayStation 4

Datum izlaska: 
15. 01. 2019.

Slični proizvodi