You are here

PRVI SUSRET SA PRAVIM IZAZIVAČIMA U SENTI !

Slika korisnika guru's

Stigao Play esport klub i Gamesguru u Sentu 28.aprila, da se nađe sa lokalnim gejmerima u naslovima, Fifa, Pes , Mortal Kombat i Injustice 2 , međutim izazivači se nisu pojavili , uprkos kampanji i marketingu , kojim smo pokrili Sentu i okolinu, ali zahvaljujući Poison Liv iz Play kluba i managera Peak esport kluba iz Novog Sada , Minje Kefera, iznenada se totalni fiasko pretvorilo u obećavajući duel i to u Senti, na pola puta , ko u pravim western obračunima! I tako je i bilo.Team Peak je došao u izvidnicu sa 3 svoja fudbalera u naslovu Pes 2018 i Fifa 18 , i odmah nakon upoznavanja i izvlačenja protivnika, krenuli su u duel.

Prvi duel  Stefan Vorkapić  ( Team Peak) vs. Michel „ Šomi „ Namkosse ( Play ).Odmah na startu meča se pokazalo , da je Stefan dobro upoznat sa trikovima PES 2018 , što se pokazalo rezultatima 3 : 1 i 2 : 1 za Team Peak.Šomi se borio sa iskusnim izazivačem, ali par puta je odbrana omanula Play igraču, a to je odmah kaznio Stefan.Prvi krug je otišao za Peak.

        

Sledi  Petar Kaplijev (Team Peak ) vs. Alen „ Cousin „ Ramović ( Play ) u naslovu PES 2018.Petar je hteo odmah da ima prednost u prvoj utakmici , kako bi u drugoj komotno i lako prošao kvalifikaciju, te je sve kečeve izvukao iz rukava, i tako u prvoj utakmici sravnio Cousin-a kao buldozer sa rezultatom 5:0.Cousin posle iznenađujućeg rezultata skoncentrisao, i počeo da pruža otpor izazivaču, ali pobeda je bila opet na strani Team Peak , ali sada sa konačnim završetkom od 3:1 za Petra iz NS.

 

Pokušaj Play kluba za povratak u igru.Sledi  Slobodan „ Bobinjo „ Vukadinović ( Play ) vs. Stefan Vorkapić ( Team Peak ).Stefan sa kvalifikacijom u džepu, mirno, staloženo i skoncentrisano počeo utakmicu i razigrao se u toj meri , da je Bobinja nokautirao u prvom meču sa rezultatom od  čak 6 : 1! Sledi revanš, gde se Bobinjo organizovao kao rimska vojska, i sa uspešnom odbranom i kontranapadom dobio drugu utakmicu sa rezultatom od 2 : 1 , međutim gol razlika je odlučila , i pobeda je opet zapisana na strani Team Peak.

Petar Kaplijev ( Team Peak ) vs Michael „ Šomi „ Namkosse , utakmica za dušu, pošto je Petar  takođe kvalifikovan za CGL turnir, ali utakmica odlična, neizvesna i interesantna, prvi meč se završava sa 3 : 1 za Petra.Odmah sledi revanš,gde Šomi pali rakete i pravi nezgodne trenutke Peakovcu, međutim, sudbina je neizbežna, Petar u zadnjim minutima odnosi još tri boda od Play, pobedom od 3 : 2.Sjajna igra, nema šta.Prava poslastica za gledaoce.

Sledi treći igrač Milan Mišković ( Team Peak ) vs  Vojnić Hajduk „ Red Devil „ Goran (Play ) u naslovu Fifa 18.Milan je jako dobro igrao u prvoj utakmici, ali Play je ubacio svoju specijalu Red Devil-a, koji je ispipavao teren u prvoj utakmici, i pobedio sa 1 : 0.Sledi revanš, Milan kreće ofanzivno, međutim Red Devil je u prvoj utakmici pročitao i izučio poteze protivnika, i tako u drugoj utakmici je mirno i taktički , koristeći slabe tačke protivnika, dobio utakmicu sa rezultatom od 4:0. Napokon ubedljiva pobeda Play kluba.

   

U borilačkim naslovima, Play je imao međusobne duele, pošto izazivača nije bilo, i tu se pored Megalodona i Provokatora , najbolji pokazao Limp Bizkit,iako se igra Hellraisera sve više poboljšao, ali ipak Limp je podelio svima šamare.Bravo Limp, bravo Play!

Sve u svemu , imali smo odlično popodne u Senti, sa malim gorkim ukusom , što baš nijedan senćanin nije stao na crtu, ali smo zahvalni i srećni što smo imali priliku da igramo sa Team Peak iz Novog Sada.

Hvala svima koji su učestvovali i jedna poruka za Team Peak: spremite se za revanš u Novom Sadu, idemo kod vas  da vas dobijemo na domaćem terenu smiley!