You are here

PS4 PREY 2017

PS4 PREY 2017 - NOVO (GCB)

Cena:9.000,00 RSD
Šifra:
GC0111B

U novoj Prey igri, se budite 2032-e godine na svemirskoj stanici Talos I, koja kruži oko Meseca.

Vi ste glavni subjekat u eksperimentu koji je trebao promeniti čovečanstvo zauvek. Ali stvari su pošle uzašno loše. Neprijateljski vanzemaljci su zaposeli svemirsku stanicu i sada vas love. Dok kopate po tajnama stanice i svojoj prošlosti, morate preživeti koristeći alate koji su oko vas – vaš um, oružje i neverovatne sposobnosti. Sudbina stanice i svih na njoj je u vašim rukama.

Ništa nije onako kako izgleda. Kao Morgan Yu pronađite tragove i otkrijte istinu o vašoj prošlosti. Kakva je vaša uloga u planovima TranStar-a i kakva je to misteriozna pretnja koja besni po stanici?

Talos i svemirska stanica predstavlja najviše dostignuće privatnog svemirskog istraživanja. Istražite raskošnu letelicu dizajniranu da pokaže sav luksuz 1960-tih i njene mnoge hodnike koji kriju bezbrojne tajne. Vanzemaljci su tu i pokušavaju uništiti svoj plen a vi, kao posledjni preživeli, morate ih sprečiti u tome.

Preuzmite vanzemaljske sposobnosti i razvijte jedinstvenu kombinaciju kombinaciju veština koje dodatno možete unaprediti. Napravite korisne item-e pomoću nacrta uz pomoć raznoraznih sprava i alata koji se nalaze pa svemirskoj stanici da bi lakše prebrodili sve opasnosti koje vrebaju iza svakog ćoška.

SISTEM: 

PLAYSTATION 4 KONZOLA
 

PEGI rating: 
18+
Datum izlaska: 
05/15/2017
Second hand: 
ne
PS4 PREY 2017 - GAMESGURU
PS4 PREY 2017 - GAMESGURU
PS4 PREY 2017 - GAMESGURU
PS4 PREY 2017 - GAMESGURU
PS4 PREY 2017 - GAMESGURU

Slični proizvodi