You are here

PS4 DISHONORED 2 - KORIŠĆENO (GC)
PS4 DISHONORED 2

PS4 DISHONORED 2 - KORIŠĆENO (GC)

Cena:3.800,00 RSD
Šifra:
GC0047

Nova igra će u potpunosti biti fokusirana na detalje u svetu, kako bi se bolje obuhvatila fikcija i pozadinska priča koja je bila prisutna i u prvoj igri. Za ovo je implementiran i novi engine – The Void engine. Tu je i novi set moći, a deluje kao da mogu da se kombinuju sa drugim moćima. Igrači će biti u prilici da izaberu između dve zaraćene frakcije (ili nijednu od njih). A tu su i brojne druge funkcije i karakteristike, od kojih su neke prikazane u trejelerima koje je Bethesda objavila tokom predstavljanja igre

Igrači će imati priliku da igraju i kao Emily Kaldwin (koja nije potpuno odrasla) i kao Corvo – glavni protagonista iz prethodne igre.

Pored promena u gejmpleju, Dishonored 2 će nuditi i različite osvrte na priču, u zavisnosti od toga sa kojim likom igrate. Ali ovo je samo početak.

Nova igra će u potpunosti biti fokusirana na detalje u svetu, kako bi se bolje obuhvatila fikcija i pozadinska priča koja je bila prisutna i u prvoj igri. Za ovo je implementiran i novi engine – The Void engine. Tu je i novi set moći, a deluje kao da mogu da se kombinuju sa drugim moćima.

Igrači će biti u prilici da izaberu između dve zaraćene frakcije (ili nijednu od njih). A tu su i brojne druge funkcije i karakteristike, od kojih su neke prikazane u trejelerima koje je Bethesda objavila tokom predstavljanja igre

Otkrivena je i glumačka postava koja će pozajmljivati glasove nekim od likova. Pre svega, Corvo Attano prestaje da bude nemi protagonista i progovoriće glasom Sivena Rasela (Garett iz Thief serijala), dok glas Emily Kaldwin pozajmljuje Erika Lutrel koju smo mogli da čujemo u brojnim igrama. Ekipi glumaca se pridružuju poznati glasovi iz serija Dardevil i Game of Thrones poput Vincent D’Onofrio, Rosario Dawson i Pedro Pascal.

SISTEM: 

PLAYSTATION 4 KONZOLA

PEGI rating: 
18+
Datum izlaska: 
11/11/2016
Second hand: 
da
PS4 DISHONORED 2 - GAMESGURU
PS4 DISHONORED 2 - GAMESGURU
PS4 DISHONORED 2 - GAMESGURU
PS4 DISHONORED 2 - GAMESGURU

Slični proizvodi