You are here

PS4 KILLZONE SHADOW FALL - KORIŠĆENO (GCB)
PS4 KILLZONE SHADOW FALL

PS4 KILLZONE SHADOW FALL - KORIŠĆENO (GCB)

Cena:1.900,00 RSD
Šifra:
GC0098B

Veličanstvena grafika i specijalni efekti oduzimaju moć govora, a detaljnost prelazi granicu perverznog već na samom startu igre. – Killzone Shadow Fall. Detaljnost igre prelazi granicu perverznog već na samom startu igre. Umbra3 engine naprosto briljira, full HD prikaz oduzima dah i jednostavno  pogled često odluta na neverovatno modelovan landscape, što je dovoljno da vas protivnik nafiluje olovom.

Očekivano, s tehničkog aspekta igra je gotovo pa savršena. Veličanstvena grafika i specijalni efekti oduzimaju moć govora.

Detaljnost igre prelazi granicu perverznog već na samom startu igre. Umbra3 engine naprosto briljira, full HD prikaz oduzima dah i jednostavno  pogled često odluta na neverovatno modelovan landscape, što je dovoljno da vas protivnik nafiluje olovom. Druga velika stvar je što Shadow Fall u potpunosti koristi prednosti DualShock 4 kontrolera. U funkciji je njegov zvučnik preko kojeg preslušavate audio-logove prikupljene na bojnom polju, svetlosni bar pulsira svaki put kada ostanete sa crticom healtha i menja boje prilikom njegovog vraćanja, a u funkciji je i touch pad.  Glavni junak priče je Lucas Kellan  pripadnik odreda Shadow Marshalla, Iako se nazirala trivijalna priča, zaplet je daleko od nezanimljivog. Helgani su pobeđeni, a kao što znamo Vektani su na kraju trećeg dela igre detonirali Petrusit i praktično im rasturili homeworld u paramparčad. Umesto da ih ostave na planeti da gutaju prašinu i potamane se međusobno, Vektani preživele transportuju na svoju planetu i daju im mesto za život. Vekta je tako bukvalno podeljena na dva dela koje razdvaja ogromni zid (asocijacija na džinovski berlinski zid je namerna), a nakon dvadesetak godina prividnog mira stvari počinju da se komplikuju…

SISTEM: 

PLAYSTATION 4 KONZOLA

PEGI rating: 
18+
Datum izlaska: 
11/15/2013
Second hand: 
da
PS4 KILLZONE SHADOW FALL - GAMESGURU
PS4 KILLZONE SHADOW FALL - GAMESGURU
PS4 KILLZONE SHADOW FALL - GAMESGURU
PS4 KILLZONE SHADOW FALL - GAMESGURU
PS4 KILLZONE SHADOW FALL - GAMESGURU

Slični proizvodi