You are here

Stigao CALL OF DUTY na telefone!

Slika korisnika guru's

CALL OF DUTY
Razvijeno ekskluzivno za Android i iOS
Nova besplatna verzija Call of Duty na zapadu
Pruža akcionu igru iz prvog lica sa  mapama, modovoima, oružjem i likovima iz cele franšize prvi put na telefonu
Pre-registracija otvorena
Santa Monika, Kalifornija – Mart 18,2019 - Activision u saradnji sa Tencent je danas objavio da Call of Duty dolazi na nove regije, Severne i Južne Amerike, Evrope i još... Call of Duty je nova igra koja pruža akciju iz prvog lica sa  mapama, modovoima, oružjem i likovima iz cele franšize, uključujući Black Ops i Modern Warfare. Razviijena od Tencetnovog pobedničkog Timi studija ekskluzivno za Android i iOS, igra pruža više modova igranja stavljajući igrače u 1 na 1 odmeravanje snage dok oni testiraju svoje veštine protiv igrača širom sveta.

Od danas se igrači mogu pre-registrovati za igru na sajtu www.callofduty.com/mobile. Po prijavi igrači će dobiti poslednje verzije i pristup otvorenom beta verziji koja izlazi ovog leta u određenim regionima.

Pružamo vam potpunu akciju iz prvog lica u novom mobilnom izdanju sa neverovatnim grafikama i pravim Calll of Duty igrom, rekao j Echriss Plummer VP za mobilne uredjaje u Activision-u. Zajedno sa neverovatnim timom iz Tencent-a donosimo vam kolekciju omiljenih mapa, modova igre, poznatih likova i oprobanih oružja naše franšize u jednom mestu prvi put na mobilnim uređajima.

‘’Call of Duty je sinonim za dobru i kvalitetnu igru, i naš tim nije mogo biti zadovoljniji da u saradnji sa Activision-om postavi istu na mobilne uredjaje, rekao je Steven Ma, SVP u Tencent HL. Sa našom expertizom u kreiranju igara, namenski pravljenih za mobilne uredjaje i igrače na istim, jako smo uzbudjeni da vam predstavimo novi način doživljaja Call of Duty-ja u kome će sve vrste fanova uživati.’’

   

 

Na Call of Duty za mobilne, igrači će iskusiti tečnu, borbu iz prvog lica boreći se prsa u prsa u omiljenim modovima kao što su Team Deathmatch, Search and Destroy and Free-For-All, u poznatim mapama kao sto su Nuketown, Crash, Hijacked i druge. Usput  će igrači otključati klasične Call of Duty likove, oružja i drugu opremu kako bi se opremili i prilagodili da budu najbolji među svim igračima širom sveta.

Objavljena od Activision-a i razvijena u Tencent-u, Call of Duty koristi Unity real-time 3d razvojno okruženje. Kao dodatak na multiplayer, uskoro ce biti objavljeni dodatni modovi igranja.

Za poslednju kontrolu posetite: www.callofduty.com/mobile, www.youtube.com/callofduty, i pratite @CallofDuty na Twitter-u, Instagram-u i  Facebook-u.

 

O Activision-u
Sa središtem u Santa Monici, Kaliforniji, Activision je vodeći svetski proizvođač i izdavač interaktivne zabave. Activision posluje širom sveta i odsek je Activision Blizzard-a(NASDAQ: ATVI) koja je S&P 500 kompanija.
Više informacija o Activision-u i njihovim proizvodima možete pronaći na sajtu kompanije, www.activision.com ili pratite @Activision.

Upozorenje u vezi izjava o budućnosti: Informacije u ovom saopštenju za štampu koje uključuju javna očekivanja, planove, namere, ili buduće strategije izdavačke kuće Activision, uključujući i izjave o očekivanoj dostupnosti, mogućnostima, funkcionalnosti, događajima i sadržaju vezanih za Call of Duty za mobilne telefone: Izjave koje se odnose na budućnost, koje nisu činjenice i koje uključuju niz rizika i neizvestosti. Faktori koji mogu uzrokovati da se stvarni budući rezultati Activision-a  materijalno razlikuju, od onih izraženih u izjavama koje se odnose na budućnost i koje su navedene u ovom izdanju, uključuju neočekivana kašnjenja proizvoda i druge faktore identifikovane u delovima faktora rizika najnovijeg godišnjeg izveštaja Activision Blizzard-a na obrazcu 10K i svim kasnijim kvartalnim izveštajima na obrascu 10 – Q.

Izjave koje se odnose na budućnost u ovom izdanju su zasnovane na informacijama koje su dostupne Activision Publishing-u i Activision Blizzadr-u od datuma ovog izdanja, a Activision Publishing i Activision Blizzard ne preuzimaju obavezu da ažuriraju takve izjave. Izjave za koje se veruje da su istinite kada su objavljene, mogu se na kraju pokazati kao netačne. Ove izjave nisu garancija budućeg učinka Activision Publishing-a ili Activision Blizzard-a i podložne su rizicima i drugim faktorima, od kojih su neke izjave van njiove kontrole i mogu uzrokovati da se stvarni rezultati materijalno razlikuju od trenutnih očekivanja.

ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS and CALL OF DUTY MODERN WARFARE su zaštitni znakovi Activision Publishing-a, Inc. Svi ostali zaštitni znakovi i trgovački nazivi su svojstva njihovog vlasnika.