You are here

56

PS4 Exlusive-  MediEvil - GamesGuru

PS4 Exlusive- MediEvil

Igra prati priču Sir Dan-a, kojeg je nakon sto godina slučajno oživeo njegov veliki neprijatelj, čarobnjak Zarok. Lord Zarok planira da osvoji Kraljevstvo Gallowmere, a sada ostaje samo Sir Dan-u da ga spreči u tome.

4.000 RSD
Switch Hollow Knight - GamesGuru

Switch Hollow Knight

Zakopana duboko ispod grada Dirthmoutha spava Hallownest, civilizacija koja se ruši. Borite se protiv zaraženih bića i zveri.

4.500 RSD
Star Trek Bridge Crew VR

Star Trek Bridge Crew VR

Isporuka od 5-7 dana.

3.999 RSD
Lego Lord Of The Rings

Lego Lord Of The Rings

Nova LEGO avantura nas vodi u dobro poznati svet Gospodara prstenova, tacnije kroz filmsku trilogiju. Igrajuci kao neki od clanova Druzine Prstena, igrac ce (sam ili sa prijateljem) obici lokacije vidjene u filmskoj trilogiji i ucestvovati u mnogim bitkama koje smo gledali na filmskom platnu, naravno, propraceno dobro poznatim LEGO humorom. Kao i prethodna LEGO igra (Batman 2: DC Heroes) i LoTR nudi velike nivoe i slobodno setkanje izmedju misija, a za pravi LoTR dozivljaj omiljene nam kockice pricaju glasovima junaka iz filmova.

 

1.000 RSD
Lego Batman 2: DC Super Heroes

Lego Batman 2: DC Super Heroes

Isporuka od 5-7 dana.

800 RSD
GamesGuru.rs - Shrek the Third - Igrica - Akcija

Shrek the Third

Shrek the Third je akciona igra sa platformskim elementima...

Gameplay  se svodi na trčanje linearnim okruženjima i obračunavanjem sa talasima protivnika, bilo da su oni pirati, odbegli zatvorenici, članovi srednjoškolskog lakros tima ili zmajići. U igri komande su sasvim jednostavne, sem bosova i neprijatelja sa štitom – koji traže upotrebu sva četiri akciona tastera, svi ostali protivnici rešavaju se bukvalno proizvoljnim pritiskanjem dva primarna napada.

499 RSD
GamesGuru.rs - Beyond Good & Evil - Igrica za kompjuter

Beyond Good & Evil

Otkrij zaveru i prikaži istinu!

Buntovni akcioni reporter Jade, moraš da pronikneš u mrežu laži tvojih vođa i otkriješ njihove mračne tajne.

Tvoja misija: da obelodaniš zaveru, koja je poremetila harmoniju tvoje planete, i stvorila čudovište protiv kojeg moraš da se boriš uz pomoć tvojih prijatelja koristeći jedino dovoljno moćno oružje: istinu.

Igrica za kompjuter.

400 RSD