You are here

56

Battlefield: Hardline

BATTLEFIELD: HARDLINE

 

Najavljeno je četiri različita Game Mode-a koja se razlikuju po gejmpleju (kao i ostale BF igre).
Igra će imati svakakva vozila, od motora, preko oklopnih policijskih vozila pa do sportskih automobila.

 

Pored MP iskustva, Battlefield : Hardline će nam doneti i poboljšanu kampanju za jednog igrača. Štaviše, DICE je prepustio celokupno iskustvo za jednog igrača timu koji stoji iza Dead Space serijala - Visceral Games.

2.499 RSD
PS3 Far Cry 4 Essentials

Far Cry 4 Essentials

Isporuka od 5-7 dana.

Far Cry 4 vas smešta u Kyrat, izmišljenu zemlju koja se nalazi na Himalajima. Vi se vraćate kući, i čim stupite nogom na rodnu grudu bićete uvučeni u borbu protiv ludog despota koji teroriše stanovnike.

2.499 RSD
Borderlands - The Pre-Sequel !

Borderlands The Pre-Sequel !

Isporuka od 5-7 dana.

2.999 RSD
Battlefield 4

Battlefield 4

Isporuka od 5-7 dana.

Ljubitelji FPS-a će moći da dokažu svoju nadmoć nad igračima širom sveta u najrealnijem, najbrutalnijem i najzabavnijem ratnom okruženju do sada.

2.500 RSD
GamesGuru.rs - Call of Duty Ghosts - Preorder - Originalna igrica za PS3

Call of Duty Ghosts

Isporuka od 5-7 dana.

Bonus uz preorder poručenu igru: dinamična multiplayer mapa: Freefall.

 

Originalna igrica za PS3.

1.999 RSD
Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2

Isporuka od 5-7 dana.

2.250 RSD
GamesGuru.rs - Far Cry 3 - Originalna igrica za PS3

Far Cry 3

Ubisoft je na ovogodišnjem E3 sajmu predstavio svoj najnoviji hit Far Cry 3. Za razliku od drugog dela koji se odvijao u Afričkim pustinjama i savanama treći nastavak nas vraća na tropsko ostrvo negde u Pacifiku. Igra nema nikakve veze sa prethodnim naslovima tako da svako može da uživa u njoj, bez obzira da li je igrao ostale igre iz FarCry serije.

2.499 RSD
Hitman Absolution Essentials

Hitman Absolution Essentials

Isporuka od 5-7 dana.

Glavnog negativca predstavlja novi lik: Blake Dexter, dok će podršku i dalje pružati stara poznanica: Diana Burnwood, ovoga puta u nešto prisnijem izdanju. Zanimljivo je kako ulogu dotičnog lika po prvi puta u serijalu neće reprizirati glumci iz predhodnih igara. 

1.999 RSD

Operation Flashpoint: Red River

Igrica Operation Flashpoint: Red River nije pucačina za svakog. Ako želite da se opustite i bez razmišljanja rešetate po protivnicima, onda ovo nije igra za vas. Ako nemate strpljenja, ako vam smeta da zbog neopreznosti budete ubijani, a da pri tome ne znate ni odakle, bespotrebno ćete gubiti živce. Razvojni tim je pronašao balans između potpune vojne simulacije (ARMA) i klasične Rambo – pucačine (CoD). 

Call of Duty Black Ops

Isporuka od 5-7 dana.

U igri Call of Duty Black Ops 1 od glavnih likova je sovjetski narednik Reznov. Dešavanja su vezana za tajne operacije tokom hladnog rata, i podeljena su na Vijetnam i Ural. Arsenal je proširen samostrelom sa eksplozivnim vrhovima i Dragon`s Breath, nova municija za sačmaru. Igrači će imati i mogućnost između ostalog i kontrole letelica: aviona i helihoptera.

Call of Duty World at War Platinum

Isporuka od 5-7 dana.

U ovom izdanju igre Call of Duty World at War Platinum napetost je velika. Čeka na vas odlična borba protiv novih i još okrutnijih neprijatelja...

Originalna igrica za PS3.

GamesGuru - Aliens:Colonial Marines Limited Edition - Originalna igra

Aliens: Colonial Marines Limited Edition

Činjenica da je u pitanju pokušaj stvaranja igre koja će što više dočarati atmosferu iz veoma uspešnog naučno-fantastičnog serijala govori o tome da je razvojni tim preuzeo na sebe veliku odgovornost, a koliko vidimo na osnovu snimka, očigledno su u igru uložili i puno truda.

Pored singleplayer kampanje, moći će da se igra co-op za dva igrača i multiplayer.

Limited Edition igrice sadrži sledeće:

1.999 RSD

Duke Nukem Forever

Legendarni akcioni heroj i jedan od omiljenih likova iz sveta video igara se vratio u FPS hitu za sva vremena! Igrica Duke Nukem Forever, našeg Dukea ponovo stavlja u ulogu nevoljnog spasitelja čovečanstva, do čega će doći uz ogromne količine pucanja, humora, psovki, akcije, izlazaka u noćne klubove i još mnogo toga... 

Igrica za PS3.