You are here

56

 Second Hand XBOX ONE Watch Dogs
 Second Hand XBOX ONE Watch Dogs - GamesGuru

Second Hand XBOX ONE Watch Dogs

 

 

 
Dugo očekivana avantura iz Ubisofta je konačno u prodaji! Igrajući kao vrhunski haker Aiden Pearce, zaustavite veliku zaveru koja se dešava u Čikagu. Smeštena u izuzetno vernu digitalnu verziju Čikaga, Watch Dogs igračima daje slobodu istraživanja i rešavanja misija na više načina od kojih neki uključuju hakovanje Aidenovim već legendarnim telefonom. U svetu u kome je sve povezano, kome ćete verovat

1.500 RSD
FIFA 18

FIFA 18

4.999 RSD
NBA 2K18

NBA 2K18

Naravno da nikoga ne čudi da najpopularnija simulacija košarke dobija svoje novo izdanje ove godine. NBA 2k18 je neizbežan naslov sa kojim se mnogi ljubitelji basketa počaste u septembru, pred sam početak nove NBA sezone.

6.499 RSD
How To Train Your Dragon 2

How To Train Your Dragon 2

Isporuka od 5-7 dana.

1.999 RSD
FIFA 17

FIFA 17

2.499 RSD
FIFA 16

FIFA 16 Essentials

Isporuka od 5-7 dana.

999 RSD
Battlefield: Hardline

BATTLEFIELD: HARDLINE

 

Najavljeno je četiri različita Game Mode-a koja se razlikuju po gejmpleju (kao i ostale BF igre).
Igra će imati svakakva vozila, od motora, preko oklopnih policijskih vozila pa do sportskih automobila.

 

Pored MP iskustva, Battlefield : Hardline će nam doneti i poboljšanu kampanju za jednog igrača. Štaviše, DICE je prepustio celokupno iskustvo za jednog igrača timu koji stoji iza Dead Space serijala - Visceral Games.

2.499 RSD
PS3 Far Cry 4 Essentials

Far Cry 4 Essentials

Isporuka od 5-7 dana.

Far Cry 4 vas smešta u Kyrat, izmišljenu zemlju koja se nalazi na Himalajima. Vi se vraćate kući, i čim stupite nogom na rodnu grudu bićete uvučeni u borbu protiv ludog despota koji teroriše stanovnike.

2.499 RSD

Assassin's Creed Rogue Essentials

Assassins Creed Rogue, nastavak odličnog serijala izdavačke kuće Ubisoft, se okreće malo u prošlost i kroz odličan karakter po imenu Shy Patrick Cormac, možemo da saznamo neke tajne iz prethodnih generacija , kao i da kroz misije postanemo od profesionalnog ubice pravi templari sa misijom:Svakok ljubitelja AC očekuje 14 sati igre pune akcije na poznatim mestima, pošto je Rogue direktan nastavak Black Flag-a, te nas očekuje plovidba brodom do Albany-ja, New York-a i ledene vode S

2.499 RSD
Borderlands - The Pre-Sequel !

Borderlands The Pre-Sequel !

Isporuka od 5-7 dana.

2.999 RSD
Transformers Rise of the Dark Spark

Transformers Rise of the Dark Spark

Isporuka od 5-7 dana.

1.999 RSD

Stranice