You are here

XBOX 360 PURE + LEGO BATMAN - KORIŠĆENO (GCB)
XBOX 360 PURE + LEGO BATMAN

Malo se vozajte, pa malo lišite grad Gotam suvišnih kriminalaca, pa opet malo vožnje, i tako u krug. 2 igre na jednom disku!

Pure:Jeste, nedostaju automobili, kamioni, motocikli, ali dobili ste mogućnost buildovanja sopstvenog ATV-a i izvođenja gimnastičkih pirueta, a esencija trke ostala gotovo ista – nateraj protivnika da ti se najede prašine i blata iz točkova kako god umeš i znaš! Na ekranu čak nemate ni brzinomer, baš kao u Motorstormu. Slučajnost? Bez obzira na to što se toliko trudi da bude novi MotorStorm, Pure vam preporučujemo svim srcem. 

Lego Batman: The Videogame:prva igra Traveller’s Tale studija koja ima originalnu priču.Za razliku od prethodnih njihovih LEGO naslova, ovaj je zasnovan više na samom konceptu franšize nego da prati radnju nekog određenog filma ili priče iz njega. U ovoj igri Batman i Robin se bore protiv kriminalaca u Gotham City-ju. Batman-ovi najopasniji neprijatelji su pobegli iz Arkham Asylum-a, ustanove u kojoj se zatvaraju najozloglašeniji kriminalni umovi, i podelili se u tri grupe po pet od kojih svaku grupu predvodi „pametniji“ i dobro poznati zlikovac sa planovima kako da ostvare dobit:

  • Riddler se nameračio na gradsku zlatnu rezervu, a u tome mu pomažu Clayface, Mr. Freeze, Poison Ivy, i Two-Face.
  • Penguin planira da preuzme kontrolu Gotham City-ja koristeći robote pingvine koje kontroliše na daljinu. Pomoćnici su mu Bane, Killer Croc, Man-Bat, and Catwoman.
  • Joker namerava da digne u vazduh katedralu i rasprši smrtonosni gas čija je nuspojava smeh, tik pre nego što umrete… Pomažu mu Harley Quinn, Scarecrow, Mad Hatter, and Killer Moth.

Svaka grupa ima stotine sitnih huligana koji kradu i ubijaju po njihovoj naredbi.

SISTEM: 

XBOX 360 KONZOLA

PEGI rating: 
10+
Datum izlaska: 
03/19/2008
Second hand: 
da
XBOX 360 PURE + LEGO BATMAN - GAMESGURU
XBOX 360 PURE + LEGO BATMAN - GAMESGURU
XBOX 360 PURE + LEGO BATMAN - GAMESGURU
XBOX 360 PURE + LEGO BATMAN - GAMESGURU

Slični proizvodi