You are here

Crash team racing za novu generaciju konzola?!

Slika korisnika guru's

NAJAVLJEN REMASTER ZA CRASH TEAM RACING

Nakon uspeha Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Activision je ispunio nagoveštavanja od proteklih dana i najavio remaster kultne Crash Tim Racing igre na kojoj su odrasli brojni fanovi PlayStationa.
Moderna verzija nosi podnaslov Nitro-Fueled , a kako kažu iz Activisionovog razvojnog tima, Beenox, rađena je od temelja. Vizualno su doradili stari klasik u stilu prethodnog Crash remastera pa prema onome što može videti na traileru - Crash Team Racing izgleda nikad bolje!

Ulozi su visoki i konkurencija je oštra! Igrači se trkaju sa različitim karakterima iz Crash BandicootTM, uključujući Crasha, Coco, Dr. Neo Cortex i druge, protiv egomanijaka Nitros Oxide-a kako bi spasili našu planetu od uništenja.

Uz potpuno osveženje originalne igre igrači dobijaju nove trake i modele kartinga. Što se modova tiče,  zadržavajuse svi originalni modovi,a igrači će pored solo igre moći da igraju i u mrežnom multiplayeru  - onlajn protiv drugih igrača, a sve rezultate će beležiti i tabela najboljih igrača.

Crash Team Racing Nitro-Fueled je najavljen za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzole, a u prodaji će se pojaviti 21. juna 2019. Kao i za prošli remaster, Activision ističe da se tim posebno potrudio oko svih detalja, naročito uvođenjem savremene konzolne HD grafike, pa će u igri moći da uživaju i oni koji su igrali original,a i novi igrači.

Pogledajte priloženi reveal trailer na sledećem linku
https://www.youtube.com/watch?v=dr2BCMRk_xc