You are here

PS5 - IGRE

PS5 Morbid: The Lords of Ire

PS5 Morbid: The Lords of Ire

Dobrodošli u mračni svet Morbid: The Lords of Ire avanturističke igre koja će vas odvesti na putovanje kroz zamršene lavirinte, suočavajući se sa moćnim neprijateljima i otkrivajući tajne izgubljenog kraljevstva.

Datum izlaska: 
31. 05. 2024.
Cena:4.500,00 RSD
PS5 Mike Mignola's Hellboy: Web of Wyrd - Collectors Edition
PS5 Mike Mignola's Hellboy - Gamesguru

PS5 Mike Mignola's Hellboy: Web of Wyrd - Collectors Edition

Mike Mignola's Hellboy: Web of Wyrd - Collectors Edition - Uđi u svet mračne magije i iskusi pravu avanturu!

PREORDER – Mike Mignola's Hellboy: Web of Wyrd - Collectors Edition - izlazi 03.05.2024. godine.

Datum izlaska: 
3. 05. 2024.
Cena:5.000,00 RSD
PS5 Stellar Blade

PS5 Stellar Blade

Budućnost čovečanstva balansira na ivici oštrice. Opustošena od strane čudnih, moćnih stvorenja, Zemlja je napuštena, a ostatak desetkovane ljudske rase pobegao je u Koloniju koja se nalazi u svemiru. Po dolasku iz Kolonije, EVE stiže na opustošene ostatke naše planete sa jasnom misijom: da spase čovečanstvo preuzimanjem Zemlje od Naitibe - zlonamerne sile koja ju je opustošila.

Datum izlaska: 
26. 04. 2024.
Cena:10.000,00 RSD
PS5 Rise of the Ronin - Gamesguru

PS5 Rise of the Ronin

Upoznaj svoju sudbinu u epohalnoj avanturi! Kroz burna dešavanja Japana 1863. godine, postani bezimeni ratnik, Ronin, i odigraj ključnu ulogu u oblikovanju istorije. Suoči se sa izazovima i donesi odluke koje će odrediti tok tvoje priče, uz borbu protiv neprijatelja koristeći autentična oružja iz tog vremena.

Cena:10.000,00 RSD
PS5 Dragons Dogma 2 - Standard Edition - Gamesguru

PS5 Dragons Dogma 2 - Standard Edition

Ova RPG avantura pruža jedinstveno iskustvo RPG avanture, gde možeš da izabreš svoj način borbe kroz različite profesije poput Fighter, Archer, Thief, Mage, Magic archer i mnoge druge. Svaki izbor utiče na stil igre i način suočavanja sa izazovima. Kreiraj i vodi Arisen-a, svog glavnog lika, i do tri Pomagača - "Pawns", koji mogu biti prilagođeni i regrutovani iz mreže drugih igrača.

Cena:10.000,00 RSD
PS5 Alone in the Dark - Gamesguru

PS5 Alone in the Dark

Psihološki horor susreće se sa južnjačkom gotikom u ovoj reimaginaciji klasične horor igre za preživljavanje, Alone in the Dark. Doživite zadivljujuću priču kroz oči jednog od dva protagonista. Igrajte kao Edvard Karnbi ili Emili Hartvud i istražujte svoje okruženje, borite se sa čudovištima, rešavajte zagonetke i otkrijte neprijatnu istinu o imanju Derceto.

Cena:7.500,00 RSD
PS5 Final Fantasy VII Rebirth - Gamesguru

PS5 Final Fantasy VII Rebirth

FINAL FANTASY VII REBIRTH je dugo očekivana nova priča u projektu rimejka FINAL FANTASY VII. U ovoj igri, igrači će uživati u raznim novim elementima kako se priča odvija, a kulminira putovanjem zabave do „The Forgotten 
Capital” iz originalne FINAL FANTASY VII.

Cena:10.000,00 RSD
PS5 Banishers: Ghosts of New Eden - Gamesguru

PS5 Banishers: Ghosts of New Eden

Igrajte kao Antea i Red i borite se protiv natprirodnih sila magijom, oružjem i duhovnim moćima. Otključajte novu opremu i sposobnosti da oslobodite punu moć Proteranih. Otkrijte drevne tajne i skrivene misterije mističnog sveta bogatog znanja.

Cena:9.000,00 RSD

PS5 Ultros - Deluxe Edition

Probudite se kada shvatite da je vaš brod naleteo na Sarkofag - džinovski svemirski brod u kojem se nalazi drevno demonsko stvorenje poznato kao ULTROS. Zarobljeni u večnoj petlji crne rupe, moraćete da istražite Sarkofag i upoznate njegove stanovnike da biste razumeli koju ulogu igrate.

Ultros - Deluxe Edition uključuje:
- igru
– 3 umetničke karte
– ekskluzivni magnet
– Luksuzni omotač
– Dvostrani poster
– digitalna umetnička knjiga i digitalni originalni zvučni zapis.

Cena:5.000,00 RSD
PS5 Helldivers - Gamesugru

PS5 Helldivers

Prijavite se u Helldivers i pridružite se borbi za slobodu u neprijateljskoj galaksiji u brzoj, besnoj i divljoj pucačini iz trećeg lica.

Sloboda. Mir. Demokratija. Ali rat besni i dalje. I opet je sve u opasnosti. Pridružite se najvećoj vojnoj sili koju je galaksija ikada videla i učinite ovo bezbednim i slobodnim mestom za život.

Cena:5.000,00 RSD
PS5 Final Fantasy VII Remake Intergrade - gamesguru

PS5 Final Fantasy VII Remake Intergrade

Moderni rimejk jedne od legendarnih igara za sva vremena, Final Fantasy VII Remake koristi najnoviju tehnologiju za rekreaciju i proširivanje Square Enix-ove legendarne RPG avanture za trenutnu generaciju. Postavljena u post-industrijskom svetu fantazije koji je potpao pod kontrolu mračne Shinra Electric Power Company, preuzmite ulogu Cloud Strife-a - plaćenika i bivšeg člana Shinra-ine elitne jedinice VOJNIKA - i udružite se sa anti-Shinra organizacijom Avalanche dok oni pojačavaju svoj otpor.

Cena:6.500,00 RSD
PS5 Tekken 8 - Gamesguru

PS5 Tekken 8

TEKKEN 8 nastavlja tragičnu sagu o Mišiminoj krvnoj liniji. Nakon što je pobedio svog oca, Heihachi Mishimu, Kazuia nastavlja svoje osvajanje za globalnu dominaciju, koristeći snage G korporacije za vođenje rata u svetu. Jin je primoran da se suoči sa svojom sudbinom dok se ponovo ujedinjuje sa svojom davno izgubljenom majkom i nastoji da zaustavi terorističku vladavinu svog oca Kazuje. 

Cena:10.000,00 RSD
PS5 Cyberpunk 2077 - Ultimate Edition - Gamesguru

PS5 Cyberpunk 2077 - Ultimate Edition

Cyberpunk 2077 je otvoreni svet, akciono-avanturistički RPG smešten u Night City, megalopolis opsednut snagom, glamurom i modifikacijom tela. Igrajte kao V, sajberpank plaćenik i borite se sa najmoćnijim snagama grada u borbi za slavu i opstanak. Ovde će se stvarati legende. Šta će biti tvoje?

U Ultimate Edition, uronite u svaku priču koju svet mračne budućnosti može da ponudi, sa svakim ažuriranjem igre i svim prethodno objavljenim sadržajem u jednom paketu – uključujući hvaljeno proširenje špijunskog trilera Phantom Liberty.

Cena:7.500,00 RSD
PS5 Death Stranding: Director's Cut - Gamesguru

PS5 Death Stranding: Director's Cut

Isprobajte trials izazove sa Sam Bridgesom sa naprednom borbom, više poteza i pokreta, kompetetivnim sistemom rangiranja za posebne izazove za igrače u ovom definitivnom Death Stranding iskustvu.

Cena:6.000,00 RSD
PS5 Dragon Ball Z: Kakarot - Gamesguru

PS5 Dragon Ball Z: Kakarot

Doživite priču o Gokuu u Dragon Ball Z: Kakarot! Osetite kako je živeti u Dragon Ball svetu dok se borite u epskim bitkama, lovite, jedete i trenirate sa Gokuom.

Cena:4.000,00 RSD
PS5 Avatar Frontiers of Pandora - gamesguru

PS5 Avatar Frontiers of Pandora - Day One Edition

Otela te je ljudska militaristička korporacija poznata kao RDA. Kao Na’vi, bio si obučavan i oblikovan da služiš njihovoj svrsi. Petnaest godina kasnije, slobodan si, ali si se našao kao stranac u svom rodnom mestu. Ponovo se povežite sa svojim izgubljenim nasleđem, otkrij šta zaista znači biti Na'vi i pridružite se drugim klanovima da zaštitiš Pandoru od RDA.

Cena:10.000,00 RSD
PS5 A Plague Tale: Innocence - Gamesguru

PS5 A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence je igra koja meša akciju, stealth i logičke zagonetke jer će glavni junaci, devojčica Amisia i dečak Hugo, u različitim situacijama morati da smisle kako da oteraju od sebe hordu opasnih pacova ili krvožednih vojnika. Najjače oružje u toj borbi je vatra od koje pacovi beže, ali će na raspolaganju biti i neka oružja i naprave. Igrač kontroliše Amisiju, ali će imati opciju da naredi dečaku da uradi određene stvari.

Cena:4.000,00 RSD
PS5 Call of Duty: Modern Warfare III - Gamesguru

PS5 Call of Duty: Modern Warfare III

Prilagodi se ili umri u borbi protiv konačne pretnje. 

Cena:10.000,00 RSD
PS5 RoboCop: Rogue City - Gamesguru

PS5 RoboCop: Rogue City

Igrajte kao Alex Murphy poznatiji kao RoboCop dok pokušavate da donesete pravdu na opasne ulice Starog Detroita pune kriminala.
Naoružani svojim pouzdanim Auto-9 pištoljem, fabrički pojačanom snagom. dugogodišnjim iskustvom u policiji, borićete se protiv snaga koje žele da unište grad koji zovete domom.

Cena:7.500,00 RSD

PS5 EA Sports: UFC 5

Pokreće Frostbite, EA SPORTS UFC 5 je sledeća evolucija u borbenim igrama. Sa neuporedivim poboljšanjem grafike, novim sistemima oštećenja i medicinskim zaustavljanjima koji utiču na igru na autentičan način, stvaran je kao i sam život.

Cena:10.000,00 RSD
PS5 Ghostrunner 2 - Gamesguru

PS5 Ghostrunner 2

U postapokaliptičnoj sajberpank budućnosti krvožedni AI kult ustoličio se u Dharma Tower-u – poslednjem utočištu čovečanstva – nakon pada prethodnog tiranina, Keymaster-a. Ghostrunner 2 krasi mehanika ubijanja jednim pogotkom, veće mogućnosti istraživanja sveta izvan Dharma Tower-a putem novih opcija u dijalozima, brojna unapređenja borbe, nelinearni nivoi sa složenim delovima na motociklu i uzbudljivi novi režimi. 

Cena:5.000,00 RSD
PS5 Marvel´s Spider-Man 2 - Collectors Edition - Gamesguru

PS5 Marvel´s Spider-Man 2 - Collectors Edition

Skači i koristi novi Web Wings za putovanja kroz Njujork i biraj između Peter Parker ili Miles Morales heroja kako bi spasili grad od Venoma koji preti da uništi njihove živote, grad i sve ljude do kojih im je stalo. 

Collectors Edition sadrži:
Marvel's Spider-Man 2 Deluxe digitalna igra
10 jedinstvenih odela za Peter Parker-a i Miles Morales-a (5 za svakog)
Dodatne stavke foto režima i 3 skill boda
Statua kolekcionarskog izdanja (48 cm)
SteelBook vitrina

Cena:33.000,00 RSD
PS5 Marvel´s Spider-Man 2 - Gamesguru

PS5 Marvel´s Spider-Man 2

Skači i koristi novi Web Wings za putovanja kroz Njujork i biraj između Peter Parker ili Miles Morales heroja kako bi spasili grad od Venoma koji preti da uništi njihove živote, grad i sve ljude do kojih im je stalo. 

Cena:10.000,00 RSD

PS5 Lies of P

Igraj kao Pinokio, lutkarski mehanoid, i bori se kroz sve što ti se nađe na putu da pronađeš Đepeta.  Ali ne očekuj nikakvu pomoć na tom putu i ​​nemoj verovati apsolutno nikome. Uvek moraš lagati druge u nadi da ćeš postati pravi čovek.

Cena:7.500,00 RSD

PS5 Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged - Day One Edition

Evo nas opet!
Ako ste mislili da je prvo poglavlje bilo odlično, vežite se jer ćemo vas iznenaditi neverovatnim vestima!

Prvo prvo: napravite mesta na svojoj virtuelnoj polici sa preko 130 vozila i više varijanti koje možete izabrati! Da, ne samo originalni Hot Wheels™, već i Hot Wheels™ Monster Trucks i vozila iz sveta zabave. Sada možete da vozite i motocikle i kvadove, svaki sa svojim jedinstvenim trkačkim stilom koji vam omogućava da se uhvatite u koštac sa svakom stazom na najstrateškiji način!

Cena:6.500,00 RSD
PS5 Assassin's Creed Mirage - GAMESGURU

PS5 Assassin's Creed Mirage

U Assassin's Creed Mirage nalazite se u ulozi Basima, lukavnog uličnog lopova sa stravičnim vizijama koji samo traga za odgovorima i istinom. Pridružite se drevnoj organizaciji i otkrijte novo društvo koje će promeniti Basimovu sudbinu na način koji nikad nije mogao zamisliti.

Cena:6.500,00 RSD
PS5 EA SPORTS: FC 24 - Gamesguru

PS5 EA SPORTS: FC 24

Preorderuj EA SPORTS FC™ 24 do 29. septembra i dobijaš:
- Cover Star Loan Player Item (10 mečeva),
- 2 Ambassador Loan Player Pick Items (izaberite 1 muškarca i 1 ženu za 5 mečeva),

Cena:10.000,00 RSD
PS5 Avatar The Last Airbender: Quest for Balance - Gamesguru

PS5 Avatar The Last Airbender: Quest for Balance

Avatar tim se vratio u novu akcionu avanturu! Ponovo proživite epsku avanturu originalne serije Avatar: The Last Airbender dok igrate kao Aang i njegovi prijatelji. Savladavajte elemente, istražujte najjedinstvenije lokacije iz serije, rešavajte izazovne ekološke zagonetke i doživite najdirljivije trenutke Aangove priče. Igrajte priču solo ili sa prijateljem kroz jedinstveni kooperativni režim igre za dva igrača.

Cena:6.500,00 RSD

PS5 Mortal Kombat 1

To je u našoj krvi!
Otkrijte ponovo rođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio Bog vatre Liu Kang. Mortal Kombat 1 uvodi novu eru kultne franšize sa novim borbenim sistemom, načinima igre i smrtnim slučajevima!

Cena:9.500,00 RSD
PS5 The Crew: Motorfest - Special Edition - Gamesguru

PS5 The Crew: Motorfest - Special Edition

The Crew™ Motorfest se skrasio na jednom od najzanimljivijih mesta na Zemlji: ostrvu O'ahu, na Havajima. Pridruži se uličnim trkama velikom brzinom kroz užurbani grad Honolulu, testiraj svoje veštine van puta na pepeljastim padinama vulkana ili savladaj savršenu krivinu na stazama.

Cena:10.000,00 RSD