You are here

Nintendo Switch Console (OLED Model)Blue and Red - Gamesguru

Nintendo Switch Console (OLED Model)Blue and Red

Cena:54.000,00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru, za infomacije pozovite 063/7546418
Šifra:
042470

Nintendo Switch Console OLED Model donosi novinu - OLED ekran veličine 7 inča, koji je veći i moćniji u u odnosu na prošle 6.2 i 5.5-inčne LCD ekrane. Ovaj ekran je dizajniran da pruža dublju crnu boju i živopisnije ostale boje, jer se svaki piksel kontroliše pojedinačno.
Switch OLED model ima širok podesivi nosač sa zadnje strane konzole, omogućavajući više uglova gledanja. Podesite postolje da biste pronašli optimalan ugao gledanja - ovo je savršeno za brzu igru za više igrača sa prijateljem. Tu je i ugrađeni Ethernet port za one koji žele da koriste žični internet za najbolju moguću konekciju u TV režimu. Dolazi sa 64 GB ugrađene memorije za preuzimanje digitalnih igara (za razliku od prethodnih modela koji imaju 32 GB).
Uživajte u poboljšanom zvuku iz ugrađenih zvučnika konzole.
HD Rumble vas uključuje u igru sa fizičkim povratnim informacijama, dok IR kamera za kretanje otvara nova iskustva.
Povežite do osam Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite konzola zajedno da biste igrali igre za više igrača bilo gde. Udružite se ili suočite sa drugima na mreži u kompatibilnim igrama, uz članstvo u Nintendo Switch Online zajednici. Pristupite pogodnostima svog članstva direktno iz HOME menija konzole. Preuzmite najnovija ažuriranja igara, najave i još mnogo toga pomoću ovog najnovijeg feed-a vesti.
Jednostavno pravite i čuvajte snimke ekrana pomoću tastera za snimanje, zatim pogledajte, dodajte tekst i delite na društvenim mrežama iz svog albuma.

SISTEM: 

Nintendo Switch OLED

 
Kapacitet hard diska 64 GB
Procesor NVIDIA Custom Tegra
Dimenzije 101.6 x 241.3 x 13.97 mm
HDTV rezolucija 1080p HDMI TV / 720p tabletop i handheld režim
Baterija Li-Ion baterija 4310 mAh, autonomija do 9h u zavisnosti od režima. Punjenje ~3h
Mreža Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.1
Datum izlaska: 
15. 12. 2022.

Slični proizvodi