You are here

PS4 Ghost of Tsushima: Director’s Cut - Gamesguru

PS4 Ghost of Tsushima: Director’s Cut

Cena:8.500,00 RSD
Šifra:
042497

Postavljena na ostrvo Tsushima 1274. godine, igra se vrti oko jednog od poslednjih samuraja Jin Sakai, tokom prve mongolske invazije na Japan. Mongolska imperija pokorila je i opustošila mnoge zemlje. Tsushima je poslednja prepreka između japanskog kopna i ogromne flote Mongolske invazije. Ostrvo je opustošeno prvim talasom invazije Mongola. Jin Sakai jedan je od retkih koji su preživeli u svom klanu a jegov svet je srušen i suočava se s teškom odlukom da nastavi borbu onako kako je trenirao ili koristi nekonvencionalna sredstva. Rešen je da učini sve što je potrebno za oslobađanje Tsushime.  Jin će morati da savlada novi stil borbe, put Duha, da porazi mongolsko carstvo i bori se za slobodu i nezavisnost Japana

Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi sa potpuno novom ekspanzijom priče i PlayStation®5 mogućnostima kao što je DualSense™ haptički odziv.
Ghost of Tsushima: Director’s Cut sadrži:
- igru
- Iki Island ekspanziju: Nova priča, mini-igre, novi protivnici i još puno toga
- Legends online co-op mode
- Digitalni mini art book koga potpisuje Dark Horse
- Komentari režisera: Kreativni tim sedi sa renomiranim japanskim istoričarom kako bi analizirao Ghost of Tsushima svet i njegovo poređenje sa stvarnim događajima koji su ga inspirisali.
- One Technique Point
- Charm of Hachiman’s Favour
- Hero of Tsushima Skin Set: Zlatna maska, set za mač, konj, sedlo.

SISTEM: 

PS4

PEGI rating: 
18
Datum izlaska: 
20. 08. 2021.

Slični proizvodi