You are here

XSX Dragons Dogma 2 - Standard Edition - Gamesguru

XSX Dragons Dogma 2 - Standard Edition

Cena:10.000,00 RSD
Šifra:
052422

Ova RPG avantura pruža jedinstveno iskustvo RPG avanture, gde možeš da izabreš svoj način borbe kroz različite profesije poput Fighter, Archer, Thief, Mage, Magic archer i mnoge druge. Svaki izbor utiče na stil igre i način suočavanja sa izazovima. Kreiraj i vodi Arisen-a, svog glavnog lika, i do tri Pomagača - "Pawns", koji mogu biti prilagođeni i regrutovani iz mreže drugih igrača. Ovi Pomagači uče kroz iskustva, prilagođavajući se stilu igre. Igra se odvija u raznolikom svetu punom bogatih terena, različitih neprijatelja i dinamičnih okruženja, od visećih mostova do ogromnih čudovišta.

Svet obiluje različitim monstrumima kao što su zmije Rattlers, brutalni Choppers, moćni Griffin, Undead, Skeletons, ogromni Ogre, Golem, Chimera, Wolves  i Goblins, što igračima daje izazove u borbi i strategiji. Borbe sa boss-ovima su epske i zahtevaju pažljivo planiranje i strategiju. Svaki od njih imaju svoje jedinstvene slabosti i obrasce napada. Ove borbe su vizuelno impresivne i testiraće tvoje veštine kao i sposobnosti tvojih Pomagača, čineći svaki okršaj sa boss-om nezaboravnim iskustvom. 

Specijalizacije Pomagača, poput prevoda Efovskog jezika, dodaju dodatnu dubinu i personalizaciju. Dragon's Dogma 2 istražuje složene međuljudske odnose i nudi slobodu izbora u interakcijama sa NPC likovima i prihvatanju zadataka. Noć donosi svoje izazove sa mrakom koji zahteva pažljivu pripremu, a putovanje Oxcart između lokacija nudi brzi prevoz. Istraži kraljevstvo Vermund, dom ljudi, i zemlje kao što su  Arbor i Battahl, u kojima obitavaju Elfovi i Zveroliki narod, a svaki region donosi svoje jedinstvene kulture, običaje i izazove.

SISTEM: 

XSX

PEGI rating: 
18
Datum izlaska: 
22. 03. 2024.

Slični proizvodi