You are here

Zabava za celu porodicu ,samo na 2. CGL-u!

Slika korisnika guru's

Pripreme za najuzbudljiviju gaming i informatičko - tehničku manifestaciju u Vojvodini su u toku! Mimo spektakularne pozornice, osvetljenja, ozvučenja i grandioznog glavnog eventa takmičenja u Mortal Kombat 11, Vas i Vašu porodicu očekuje veliki broj igara i mnoštvo zabave!

-Možete se početi spremati, obnovite svoje znanje o video igrama, klasicima i novima, očekuju Vas kvizovi mnogobrojni.
-Razgibajte se i razmrdajte , mimo kvizova Vas očekuju i igre veština unutar Sony Playstationovog VR-a u sklopu čarobnog VR cornera! Jeste dovoljno hrabri da stanete u red i oprobate svoje reflekse i veštine u igrama koje zahtevaju znatnu pokretljivost i izdržljivost.
-Takođe za sve one koji su neumorni imamo pripremljen i Xbox One Kinect adventure i dance off! Igre koje će testirati Vašu izdržljivost do tačke lomljenja, plešite dok ne padnete , zabava i nagrade zagarantovane za najbolje.
-Igre stare i nove, video igre koje niste igrali već poduže vreme i igre koje u skorije vreme nećete imati prilike probati! Sve to ćete kod nas moći probati i doživeti vrhunski adrenalin igara tipa novog Call of Duty Modern Warfare na PS4 konzolama a na drugom kraju spektra Vas očekuju klasici sa konzola tipa PS3 sa naslovima poput Wipeout, God of War , Mortal Kombat 9 i mnoge druge!
-MYSTERY BOX! - Kutija tajni, igra namenjena da vidi koliko smo hrabri, ugurajte ruku u zamračenu kutiju punu proispitivih stvarčica ljigavih i neprijatnih na dodir , pronađite predmet koji će Vam obezbediti nagradu za hrabrost, ali niste sami u ovome, brzina je glavni faktor i dobra procena su ključna za pobedu!

Ukratko dobra zabava, muzika i klopa u sklopu glavne atrakcije Mortal Kombat 11 takmičenja godine! Dođite i pridružite se manifestaciji koja Vas i Vaše najmilije zagarantovano neće ostaviti ravnodušnom!

Games Guru
For the gamers!