You are here

PLAY VS SOMBORA ! KVALIFIKACIJE ZA II.CGL TURNIR !

Slika korisnika guru's

NASTAVALJAMO DALJE !!!!! Posle uspešne prve runde kvalifikacija u Subotici,  počele su kvalifikacije za2.Console Game Festival , ovog puta u Somboru! Svaki mesec ćemo posetiti jedan grad u Srbiji i tražiti igrače koji će se suprostaviti takmičarima PLAY esport kluba i tako kroz eliminacije uspeti da se kvalifikuju za TURNIR 2.CGL festivala , koji će se održati krajem godine u Subotici u sjajnoj atmosferi i sa prestižnim nagradama

ROUND 2:  SOMBOR - 14.APRIL , SUBOTA 15:00 ČASOVA , HOTEL SLOBODA , TRG SLOBODE 1 , SOMBOR 

PRAVILA TAKMIČENJA:

1. Učesnici moraju biti 14+ godina

2. Takmičimo se na Playstation 4 konzolama u sledećim igrama : PES 2018 , FIFA 18 , MORTAL KOMBAT XL , INJUSTICE 2

3. Kotizacija za učešće na takmičenju je 250 dinara po naslovu (uplaćuje se prilikom registracije na licu mesta)

4. Forma takmičenja : CHALLENGE - SINGLE ELIMINATION 

5. Nakon registracije, učesnik turnira izvlači protivnika iz reda PLAY esport kluba , i ukoliko pobedi PLAY takmičara, ulazi uWINNERS BRACKET , u pobednički krug, gde će se nadmetati sa ostalim eventualnim pobednicima za kvalifikaciju za 2.CGL TURNIR , prva 2 takmičara automatski imaju VIP ulaznicu za turnir sa svim povlasticama festivala.

6.Svaki učesnik ima prava da pokuša da izazove i više puta igrače PLAY esport kluba u svim naslovima,uz uplatu ponovne registracije , odnosno kotizaconog iznosa od 250 dinara.

7.Registracija za takmičenje počinje u 14:00 časova i traje do 15:00 časova ! Po dolasku učesnika ćemo formirati redosled izazivača ,i odmah krećemo sa takmičenjem,tako da po preliminarnim procenama, ceo događaj će da potraje do uveče do 20:00 časova.Molimo sve zainteresovane da na vreme dođu i da registruju. kako bi sastavili grupe za eliminaciju.

Želimo vam puno uspeha u nadmetanju !

PLAY esport klub